bebelus de 5 luni si premergatorul

16-12-2007
carmela
Nu este medic/terapeut
carmela
pot sa-l pun in premergator
6 comentarii
0
30-12-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
In premergator bebelusul poate merge daca sta in picioare sustinut - asta de obicei in jur de 7 luni, dar depinde de dezvoltarea lui musculara si motorie la momentul actual.
0
16-01-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Nu vorbesc din postura de medic, ci din cea de mamica. Am doi baieti si pe amandoi i-am pus in premergator imediat dupa 6 luni, cand am observat ca stateau in piciore destul de bine cu sustinere axilara. Erau f neastamparati si nu mai puteam sa-i las nici o clipa pe pat singuri. Premergatorul a fost o solutie. Desie extrem de controversat si am primit foarte multe critici din acest motiv, eu nu am nici o remuscare pana in prezent. Au mers in picioare singuri inainte de a implini 9 luni. Cel mic are acum 10 luni si umbla toata casa, deschide dulapuri, se intinde si ia singur obiecte de pe masa etc. Sunt f bine dezvoltati si nu vad cu ce am gresit.
0
16-01-2008, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Daca ei sunt mai bine dezvoltati motor, nu cred ca se intampla nimic grav daca-i puneti in premergator mai devreme, mai ales daca stau in picioare cu sprijin.
0
26-01-2008, ora 00:00
carpcristina
Nu este medic/terapeut
carpcristina
baietelul meu are aproape 8 lunii si sa stitii ca paseste daca il sustin dar nu vrea nici cum sa stea in premergator.sta 5 min si daca rece cineva pe linga el intinde mainile sa il ia, vrea sa meaga dar nu in premergator
0
14-02-2008, ora 00:00
stefanp
Nu este medic/terapeut
stefanp
depinde si de greutatea copilului, varsta la careincepe sa umble.Si eu am un baietel de 5, 5 luni si sincer inca nu m-am gandit sa-l pun in premergator.Tu decezi ce este mai bine pt. copillu tau
0
14-02-2008, ora 00:00
stefanp
Nu este medic/terapeut
stefanp
decizi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul