Dureri crunte de ureche
Buna ziua,
De 10 zile mama mea se chinuie cu o ureche in sensul ca.. o doare ingrozitor de tare o junghie si nu mai poate sa doarma sa manance abia o mai tin si picioarele. A fost la un consult ORL prima oara i s-a spus ca are otita si i s-a dat Otis T si cefalexin a luat acest tratament fara niciun rezultat. Apoi a mers la alt doctor ORL -ist si i s-a spus ca nu are otita ci are canalul auditiv ingustat. I s-a prescris Audi spray si oxacilina a urmat si acest tratament fara niciun rezultat apoi a luat biseptol cu ampicilina tot fara rezultate iar acum dupa 10 zile o doare si mai rau durerea lasandu-se si pe gat in jos nu mai poate nici sa mestece mancarea de durere. Aseara acelasi doctor i-a prescris CEFORT 1 gr la 12 ore si gentamicina la 8 ore a facut gentamicina insa la Cefort este alergica si nu-i poate fi administrat. Este slabita fizic si psihic de atatea dureri i s-au facut spalaturi si tot felul de proceduri fara rezultat. In momentul de fata are bagata o mesa in ureche imbibata in rivanol si isi pune compresii cu bitter suedez... se indoapa cu algocalmin si abia o mai lasa durerea cate putin dar junghiile continua mai nou are si senzatii de mancarime. Va rog frumos daca se poate o parere o reccomandare ceva. Va multumesc !
De 10 zile mama mea se chinuie cu o ureche in sensul ca.. o doare ingrozitor de tare o junghie si nu mai poate sa doarma sa manance abia o mai tin si picioarele. A fost la un consult ORL prima oara i s-a spus ca are otita si i s-a dat Otis T si cefalexin a luat acest tratament fara niciun rezultat. Apoi a mers la alt doctor ORL -ist si i s-a spus ca nu are otita ci are canalul auditiv ingustat. I s-a prescris Audi spray si oxacilina a urmat si acest tratament fara niciun rezultat apoi a luat biseptol cu ampicilina tot fara rezultate iar acum dupa 10 zile o doare si mai rau durerea lasandu-se si pe gat in jos nu mai poate nici sa mestece mancarea de durere. Aseara acelasi doctor i-a prescris CEFORT 1 gr la 12 ore si gentamicina la 8 ore a facut gentamicina insa la Cefort este alergica si nu-i poate fi administrat. Este slabita fizic si psihic de atatea dureri i s-au facut spalaturi si tot felul de proceduri fara rezultat. In momentul de fata are bagata o mesa in ureche imbibata in rivanol si isi pune compresii cu bitter suedez... se indoapa cu algocalmin si abia o mai lasa durerea cate putin dar junghiile continua mai nou are si senzatii de mancarime. Va rog frumos daca se poate o parere o reccomandare ceva. Va multumesc !
3 comentarii
Tin sa mentionez ca nici nu aude cu urechea in cauza si nici dop de ceara nu a avut si tot o simte infundata.
cred ca afacut o otita externa furunculoasa
este bine daca aveti posiblitatea sa se interneze in clinica ORL.. sa faca tratament perfuzabil si local.. sub supravegherea mediclui ORL
este bine daca aveti posiblitatea sa se interneze in clinica ORL.. sa faca tratament perfuzabil si local.. sub supravegherea mediclui ORL
Am fost iar la doctor si i-au fost prescrise oxacilina injectabil si gentamicina iar pt dureri nurofen de 400. Situatia pare sa se imbunatateasca in sensul ca o mai lasa durerile... sa speram ca isi va face efectul tratamentul de data aceasta.
Va multumesc frumos pt raspuns !
Va multumesc frumos pt raspuns !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mari de gat si urechi
- 1ma doare urechea
- 1Durere in ureche
- 0Durere cap si ureche!
- 10Dureri de ureche
- 1Dureri puternice in zona urechii
- 8durere de urechi
- 7Pocnituri in ureche
- 4de ceva timp ma tot dor urechile
- 1durere puternica in urechii dupa suflarea nasului?
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 1Pumn in ureche
- 10in urma cu 2 sapt am fost f racita si am avut urechile infundate. Imi vajaiau incontinuu
- 0Durerea in spatele urechii
- 1Dureri de urechi
- 15Dureri în zona gatului și urechilor
- 2Durere usoară a urechii
- 2Durere de ureche
- 2Mă doare amigdala stângă, cu tot cu urechea stângă cand înghit!
- 1Durere urechea stanga zilnic dupa operatie la mastoida stanga
Mai multe informații despre: Durere de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: