Dop de ceara

Buna seara. In urma cu 2 saptamani mi-a ramas apa in ureche si a ramas infundata de atunci (de la un val). La ORL mi-a zis medicul sa pun seara apa oxigenata in ureche si vata. Si ca cel mai probabil un dop a fost impins de apa dar timpanul nu este fisurat.
Cate zile sa repet acest lucru? Dopul in final iese singur?
Va multumesc
Cate zile sa repet acest lucru? Dopul in final iese singur?
Va multumesc
3 comentarii

am avut si eu un dop si am fost la orl, mi-a pus apa oxigenata 10 minute in ureche apoi a dat cu un jet puternic de apa si a iesit dopu, daca te ajuta cu ceva :) trebuia sa te faca acolo, oricum cred ca o sa iasa daca repeti procedura de 3-4 ori pana se inmoaie

La ORL mi-a facut control rapid sa vada de timpan daca e fisurat pt ca eram de fapt acolo cu baietelul la control.
Am pus de 2 zile apa oxigenata 4-5 picaturi tot la 2-4 ore, dar nu as putea sa fac spalatura, evident. Sper ca pana luni sa se desfunde, daca nu, ajung si eu inapoi.
Multumesc de ajutor si sfat
Am pus de 2 zile apa oxigenata 4-5 picaturi tot la 2-4 ore, dar nu as putea sa fac spalatura, evident. Sper ca pana luni sa se desfunde, daca nu, ajung si eu inapoi.
Multumesc de ajutor si sfat

Atentionare !!
A inceput sezonul piscinilor si concediilor la mare. Este bine de facut un consult ORL, preventiv, pentru a curata conductul auditiv inainte de a face bai. Pentru a evita Otitele externe si durerile nedorite
A inceput sezonul piscinilor si concediilor la mare. Este bine de facut un consult ORL, preventiv, pentru a curata conductul auditiv inainte de a face bai. Pentru a evita Otitele externe si durerile nedorite

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 144ureche infundata
- 121Ureche infundata
- 3ureche infundata
- 7ureche infundata de 3 luni
- 3dopuri de ceara frecvente
- 6de un an i se infunda urechile
- 1ureche infundata
- 17Urechi infundate, presiune in urechi
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 1ureche infundata
- 2Ureche infundata dupa o lovitura
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 3insuflatie tubulara
- 1Ureche infundata
- 1Am trompa lui Eustachio înfundată... pentru d-ul dct fvaleriu
- 3Durere amigdala dreapta+ureche
- 4Raceala. Senzatie ureche infundata
- 3Gat iritat, urechi infundate
- 1Urechi infundate după operatie de cornete si deviatie sept
Mai multe informații despre: cerumenul impactat Dopul de cerumen dopul de ceara urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: