urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
Buna seara!As dori, va rog, niste sfaturi sau sugestii..
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
De cate luni am urmatoarele simtome:senzatia de cap greu(senzatia care o ai cand esti mahmur)imi este greu sa mi focusez imaginea, daca citesc ceva simt ca mi fug randurile, urechi infundate, si apoi o senzatie tare ciudata-nu ma pot concentra, simt ca tot ce in jurul meu este ceva asa de vis, ca si cum as fi departe de tot.
Mentionez ca din cauza job ului, stau foarte mult in fata calculatorului, aprox 10 ore pe zi, iar seara cand ajung acasa beau o bere sau 2 pe zi.
Vitamine am luat, calciu, chiar si vitamine speciale pentru ochi, dar nici un efect!
Unde ma sfatuiiti sa ma duc?Ce ar putea fi?
Va multumesc anticipat
1 comentarii
Cu tensiunea arteriala cum stati? Mergeti la un consult oftalmologic, eventual o monitorizare cardiaca si un RMN la cap. Daca toate astea sunt ok, suferiti de epuizare/oboseala. Lasati berea si luati niste ceai de plante, dormiti mai mult, purtati ochelari pentru calculator, fiti mai fericit si munciti mai putin :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 3de ieri urechea dreapta se infunda si se desfunda singura de multe ori
- 6urechi sensibile la cel mai mic zgomot
- 1ureche infundata
- 2Ureche infundata dupa o lovitura
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 0Urechi infundate
- 9Urechii infundate!
- 3ureche infundata
- 5ajutor ! timpan fisurat?
- 1Am trompa lui Eustachio înfundată... pentru d-ul dct fvaleriu
- 7Presiune cap, urechi infundate, ameteli
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 7Ureche infundata
- 1Ureche înfundată
- 1Imi aud pulsul si circulatia sangelui in urechi
- 4Ajutati-mă! Catar tubar de 3 luni
- 5Ureche infundata, tiuit, clipocit de aproape 3 luni
- 2Pentru domnul doctor Valeriu
- 1Ureche înfundată, dureroasa și ganglion sub lobul urechii
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: