Operație de splina copii
Buna ziua ! Are 8 ani și a fost operata in HUNEDOARA de un doctor de la Cluj, deoarece nimeni nu vroia sa o opereze splina fiind mărita de 2 ori.
Acum la 6 luni de la operație burtica arată foarte ciudat cusătura este de sus pana jos cca. 1 cm umflata și are o nuanță rosé și ma îngrijorează, îmi e frica sa mai merg la spitalul din HUNEDOARA, ce ma sfătuiți !
Cu respect
Corina Ivan !
Acum la 6 luni de la operație burtica arată foarte ciudat cusătura este de sus pana jos cca. 1 cm umflata și are o nuanță rosé și ma îngrijorează, îmi e frica sa mai merg la spitalul din HUNEDOARA, ce ma sfătuiți !
Cu respect
Corina Ivan !
2 comentarii
Bună ziua.
Din descriere pare a fi o cicatrice cheloida. Dar fără o examinare nu poate fi pus un diagnostic cert.
Din descriere pare a fi o cicatrice cheloida. Dar fără o examinare nu poate fi pus un diagnostic cert.
O raza de lumina frumoasa, mulțumesc, mulțumesc pentru răspuns dl.Doctor Adrian Platon, exact aceasta e este ceea ce are micuța, va doresc multă sănătate și Dumnezeu sa va Binecuvânteze, a fost așa o mulțumire in inima mea când am citit mesajul dv
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cicatrici cheloide
- 9Cicatrici cheloide - tratament
- 3Aspect cheloid... Este normal ca acest cheloid sa arate asa?
- 3cicatrice cheloida
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 1cicatrice cheloida
- 4cicatrice cheloida, hipertrofica
- 1Cicatrici cheloide
- 1cicatrice cheloida la copil
- 2Cicatrici cheloide dificile
- 0Cheloid
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 1Cicatrici cheloide
- 4Injectii Cortizon Cicatrice
- 2Intrebare - exista cicatrice hipetrofica si cheloidiana?
- 2Cheloid
Mai multe informații despre: Cicatricile cheloide
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: