Intrebare - exista cicatrice hipetrofica si cheloidiana?
Buna ziua
Am avut o formatiune tumorala in zona ombilicala si nu stiam ce e, nici doctorii nu au stiut ce este dupa examen de tesut moale si ecografie, mi au dat diagnostic ori de dermatofibrom ori de cheloid si a trebuit sa ma operez si sa o scot si sa o trimit la biopsie.Am facut biopsie si a iesit ca era cicatrice hipertrofica si cheloidiana ca urmare a unei operatii pe care am avut-o.
Intrebarea mea este exista cicatrice hipetrofica si cheloidiana ? Ca din ce citisem este ori hipertrofica ori cheloidiana
De asemenea poate reaparea? Doctorul imi recomandase niste injectii dar apoi a zis sa las asa
Multumesc!
Am avut o formatiune tumorala in zona ombilicala si nu stiam ce e, nici doctorii nu au stiut ce este dupa examen de tesut moale si ecografie, mi au dat diagnostic ori de dermatofibrom ori de cheloid si a trebuit sa ma operez si sa o scot si sa o trimit la biopsie.Am facut biopsie si a iesit ca era cicatrice hipertrofica si cheloidiana ca urmare a unei operatii pe care am avut-o.
Intrebarea mea este exista cicatrice hipetrofica si cheloidiana ? Ca din ce citisem este ori hipertrofica ori cheloidiana
De asemenea poate reaparea? Doctorul imi recomandase niste injectii dar apoi a zis sa las asa
Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Se poate ca o parte sa fie cheloidiana, o parte hipertrofica, diferenta e foarte mica.
Sanatate
Se poate ca o parte sa fie cheloidiana, o parte hipertrofica, diferenta e foarte mica.
Sanatate
Așa e și normal biopsia să spuna ce este dar pe internet scrie că n-are cum să fie si si
De aceea nu intelegeam
De aceea nu intelegeam
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cicatrici cheloide
- 9Cicatrici cheloide - tratament
- 3Aspect cheloid... Este normal ca acest cheloid sa arate asa?
- 3cicatrice cheloida
- 1cicatrice cheloida
- 4cicatrice cheloida, hipertrofica
- 1Cicatrici cheloide
- 1cicatrice cheloida la copil
- 2Cum pot scapa de doua cicatrici hipertrofice?
- 1Cum pot elimina sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 2Cum pot "sterge" sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 2Operație de splina copii
- 1Cicatrici cheloide
- 4Injectii Cortizon Cicatrice
Mai multe informații despre: Cicatricile cheloide cicatricile hipertrofice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: