Cicatrici cheloide - tratament
In urma cauterizarii unor alunite mi-au aparut cicatrici cheloide. Cum pot sa le tratez? Sunt intr-o zona in care se vad si sunt foarte inestetice, in plus ma mananca si ma dor.
9 comentarii
Multumesc pentru raspuns. Dar nu as vrea sa recurg chiar la aceasta metoda.nu exista altceva? Am inteles ca si dupa operatie estetica, cheloidele regreseaza.
panaritiu operat si recidivat la haluce.cum se poate combate?
Si eu am mai multe cicatrici cheloide care cresc. Am incercat cu infiltratii cu cortizon, laseroterapie diverse creme.dar nici un rezultat. In acest moment aplic de doua ori pe zi crema Zeraderm.Daca stiti un alt tratament va rog sa>mi spuneti si mie.
Va multumesc
Va multumesc
Buna ziua...si eu am o problema asemanatoare!Am o cicatrice cheloid la ureche, pe pavilion!M am operat de mai multe ori dar s a refacut:(.As vrea sa stiu daca se poate rezolva cumva...pentru a scapa intr un final de ea sau daca exista posibilitatea extirparii totale si a refacerii pavilionului!Si o recomandare de o clinica sau doctor daca se poate! va multumesc!!
-cicatricile cheloide nu se pot trata. poti aplica plasture special pe ele, sunt si creme, dar se folosesc pentru prevenirea cresterii lor. prin operatie sunt sanse f.f.f.mari sa reapara! atat crema cat si plasturele sunt deocamdata singurele metode de, , tratament", pt. ca ele de fapt nu se pot trata. apar din cauza sistemului nostru imunitar. in urma unui traumatism celulele se multiplica pt.a reface zona lezata, dar din pacate, , uita sa se mai opreasca din crestere rezultand cicatricile.
Buna ziua. Am un cheloid pe pavilionul urechii, m-am operat dar mi-a aparut din nou dupa aproximativ jumatate de an. As vrea sa stiu daca se pot opera cu laser, cat costa si daca pot sa mai port cercei dupa interventie. Sau alta metoda prin care sa scap de el fara sa mai reapara. Astept un raspuns urgent. Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cicatrici cheloide
- 3Aspect cheloid... Este normal ca acest cheloid sa arate asa?
- 3cicatrice cheloida
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 1cicatrice cheloida
- 4cicatrice cheloida, hipertrofica
- 1Cicatrici cheloide
- 1cicatrice cheloida la copil
- 2Cicatrici cheloide dificile
- 0Cheloid
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 2Operație de splina copii
- 1Cicatrici cheloide
- 4Injectii Cortizon Cicatrice
- 2Intrebare - exista cicatrice hipetrofica si cheloidiana?
- 2Cheloid
Mai multe informații despre: Cicatricile cheloide
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: