ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

cicatrici cheloide

10-03-2006
rada_bo2005
Nu este medic/terapeut
rada_bo2005
Buna ziua.Fiica mea are o cicatrice cheloida, operata, tratata cu Diprophos si Contractubex, acum 7 ani. Nu s-a vindecat, iar cicatricea s-a marit si si-a schimbat culoarea. Stiu ca singurul produs de pe piata romaneasca, recent aparut in Farmaciile CITY, se numeste Cimeosil, dar problema este ca un tub de 14g costa aproape un salariu (2.079.000 lei ). Nu mi-l pot permite si totusi ma intreb daca-si merita pretul. In speranta unui raspuns va multumesc pentru timpul acordat.
3 comentarii
0
25-07-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Daca merita sau nu pretul, acest lucru il puteti stabili doar dv. impreuna cu fiica dv. Problema cu cicatricile cheloide este ca dupa un timp au sanse mai mici de a se regenera (depinde si de varsta individului in cauza) deoarece tesutul in zona respectiva si-a schimbat structura. O optiune care poate merita luata in considerare este operatia estetica, care este mai scumpa intr-adevar, dar care s-ar putea sa dea rezultate mai bune decat cremele care trebuie folosite timp indelungat.
0
26-07-2006, ora 00:00
rada_bo2005
Nu este medic/terapeut
rada_bo2005
Va multumesc pentru raspuns.
0
11-10-2009, ora 18:19
flory31
Nu este medic/terapeut
flory31
Buna ziua...si eu am o problema asemanatoare!Am o cicatrice cheloid la ureche, pe pavilion!M am operat de mai multe ori dar s a refacut:(.As vrea sa stiu daca se poate rezolva cumva...pentru a scapa intr un final de ea sau daca exista posibilitatea extirparii totale si a refacerii pavilionului!Si o recomandare de o clinica sau doctor daca se poate! va multumesc!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum scapi de cicatrici?
  •