cicatrice cheloida
Buna ziua,
La varsta de 3 ani am suferit o arsura de gradul trei cu foc in zona barbiei si pe abdomen. In urma unei interventii chirurgicale de transplant piele, imediat dupa incident, a ramas in zona barbiei o cicatrice keloida. Acum am 24 de ani si nu shtiu ce a-si putea sa fac pentru a reconstituirea estetica a zonei respective si clinica sau spital-ul la care sa apelez pentr asa ceva?
va multumesc.
La varsta de 3 ani am suferit o arsura de gradul trei cu foc in zona barbiei si pe abdomen. In urma unei interventii chirurgicale de transplant piele, imediat dupa incident, a ramas in zona barbiei o cicatrice keloida. Acum am 24 de ani si nu shtiu ce a-si putea sa fac pentru a reconstituirea estetica a zonei respective si clinica sau spital-ul la care sa apelez pentr asa ceva?
va multumesc.
3 comentarii
Nu cred ca este neaparat o cicatrice cheloida ci mai degraba o cicatrice vicioasa aparuta la limita grefei de piele.
Un chirurg plastic cu experienta in sechele postcombustionale la nivelul fetei va poate expune modalitatile de tratament.
Multa sanatate!
Un chirurg plastic cu experienta in sechele postcombustionale la nivelul fetei va poate expune modalitatile de tratament.
Multa sanatate!
cât de eficient este dermatix pentru cheloizi foarte vechi-peste 15 ani
bani aruncati pe fereastra. eu am incercat si am folosit dermatex si contractubex la o luna dupa accident si am dat banii de geaba, crede-ma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cicatrici cheloide
- 9Cicatrici cheloide - tratament
- 3Aspect cheloid... Este normal ca acest cheloid sa arate asa?
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 1cicatrice cheloida
- 4cicatrice cheloida, hipertrofica
- 1Cicatrici cheloide
- 1cicatrice cheloida la copil
- 2Cicatrici cheloide dificile
- 0Cheloid
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 2Operație de splina copii
- 1Cicatrici cheloide
- 4Injectii Cortizon Cicatrice
- 2Intrebare - exista cicatrice hipetrofica si cheloidiana?
- 2Cheloid
Mai multe informații despre: Cicatricile cheloide
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: