Cheloid
Buna ziua!
In urma cu un an si jumatate, in urma unui traumatism la cot, fetitei mele in varsta de 14 ani i s-a format un cheloid cu dimensiunea unei jumatati de migdala deasupra pielii. am operat-o in aprilie 2017 dupa operatie cicatricea avea dimensiuni de L=5 cm si l=1 cm. Am facut dupa o luna si jumatate injectii cu kenacort patru sedinte la interval de doua saptamani folosind si Strataderm. dupa terminarea injectiilor a urmat o perioada de stagnare a evolutiei cicatricii dar de curand ea a inceput sa se dezvolte prin extindere ajungand acum cu dimensiuni de 5 pe 5 cm si cu aspect rosiatic mai pronuntat.
Ne intereseaza daca se poate opri evolutia cicatricii pentru ca derajeaza din punct de vedere estetic sau daca se poate interveni chirurgical.
Multumim! Sanatate!
In urma cu un an si jumatate, in urma unui traumatism la cot, fetitei mele in varsta de 14 ani i s-a format un cheloid cu dimensiunea unei jumatati de migdala deasupra pielii. am operat-o in aprilie 2017 dupa operatie cicatricea avea dimensiuni de L=5 cm si l=1 cm. Am facut dupa o luna si jumatate injectii cu kenacort patru sedinte la interval de doua saptamani folosind si Strataderm. dupa terminarea injectiilor a urmat o perioada de stagnare a evolutiei cicatricii dar de curand ea a inceput sa se dezvolte prin extindere ajungand acum cu dimensiuni de 5 pe 5 cm si cu aspect rosiatic mai pronuntat.
Ne intereseaza daca se poate opri evolutia cicatricii pentru ca derajeaza din punct de vedere estetic sau daca se poate interveni chirurgical.
Multumim! Sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cicatrici cheloide
- 9Cicatrici cheloide - tratament
- 3Aspect cheloid... Este normal ca acest cheloid sa arate asa?
- 3cicatrice cheloida
- 6Cicatrici cheloide in urma unor acnee
- 1cicatrice cheloida
- 4cicatrice cheloida, hipertrofica
- 1Cicatrici cheloide
- 1cicatrice cheloida la copil
- 2Cicatrici cheloide dificile
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon
- 2Operație de splina copii
- 1Cicatrici cheloide
- 4Injectii Cortizon Cicatrice
- 2Intrebare - exista cicatrice hipetrofica si cheloidiana?
- 2Cheloid
Mai multe informații despre: Cicatricile cheloide
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: