Onicomicoza laser
Buna seara,
Am 23 de ani si in urma cu 10 ani am fost diagnosticata cu onicomicoza la unghiile mari de la picioare. Am urmat tratament medicamentos insa ciuperca nu a disparut. Acum urmez tratament cu laser insa rezultatele intarzie sa apara. Se poate observa o usoara albire, insa unghiile sunt la fel de groase. Dr. la care fac acest tratament mi-a spus ca rezultatele se vor vedea in timp, insa am facut deja 18 sedinte (nu stiu exact cat dureaza, in jur de 2 min.) si mi-a recomandat sa urmez 30 de sedinte. Am asteptari mari. As vrea sa stiu parerea dvs. Multumesc!
Am 23 de ani si in urma cu 10 ani am fost diagnosticata cu onicomicoza la unghiile mari de la picioare. Am urmat tratament medicamentos insa ciuperca nu a disparut. Acum urmez tratament cu laser insa rezultatele intarzie sa apara. Se poate observa o usoara albire, insa unghiile sunt la fel de groase. Dr. la care fac acest tratament mi-a spus ca rezultatele se vor vedea in timp, insa am facut deja 18 sedinte (nu stiu exact cat dureaza, in jur de 2 min.) si mi-a recomandat sa urmez 30 de sedinte. Am asteptari mari. As vrea sa stiu parerea dvs. Multumesc!
2 comentarii
De aceste ciuperci scapi extrem de greu sau chiar niciodata. Trebuie sa incerci tot felul de tratamente pana cand unul din ele isi va face efectul. Este evident ca trebuie sa urmezi tratamentul pana la final pentru a vedea ulterior rezultate.
Tratamentul este costisitor si nu as vrea sa constat la final ca a fost in zadar. Aceasta este teama mea..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20De 4 luni urmez tratament pt.onicomicoza
- 1onicomicoza
- 4am onicomicoza de 2 ani aproape la degetele de la picioare...
- 5NU e onicomicoza...Atunci CE E?
- 5Tratamentul onicomicozei
- 5onicomicoza, va rog un tratament
- 4onicomicoza.. tratamente diverse fara rezultate
- 6unghii crescute deformat
- 0onicomicoza
- 3onicomicoza (ciuperca unghii) plus pete pe talpa
- 0Onicomicoza unghii mari picioare copil 4 ani tricophyton
- 1Remediu micoza unghiei
- 0Unghie ciuperca ( caut parere )
- 3Am micoza si mi-a cazut unghia
- 2Probleme ciupercă unghii picioare.