Vreau sa scap de micoza!
Buna ziua, am o problema și as dori sa ma ajutați cu un sfat. Am citit pe tot forumul trăirile mai multor persoane in situația mea. A început cu o unghie la mana, am mai avut in trecut aceasta problema doar la o unghie și a trecut de la sine, însă acum a început cu o unghie și ( încă cu problema, defapt cea mai afectată ) acum sunt încă 2 afectate la degetele arătătoare. Îmi este foarte teama sa nu le afecteze și pe celelalte. Este frustrant sa ai unghiile la mani cu un aspect de neîngrijit. Menționez ca nu locuiesc in Romania, și am comandat din țara Kitonail, îl folosesc doar de 2 săptămâni dar momentan nu văd nici un fel de schimbare. Înainte am folosit odată pe săptămâna un tratament cumpărat de aici nu ii mai știu exact numele, era o soluție undeva cam la 50€ dar fără nici un rezultat. Întrebarea mea ar fi, unghia își mai revine la forma inițială ? O sa merg la un medic dermatolog când voi ajunge in țara, dar unde am citit la alte persoane văd ca au stat ani de zile cu unghiile așa și lucrul acesta ma sperie groaznic, eu am cam 8 luni de când am problema cu prima unghie și 3 luni de când au început și celelalte 2 sa aibă probleme. Tratamentul v am spus îl folosesc de 2 săptămâni. La medic momentan nu am ajuns dar îmi doresc enorm sa își revină unghiile, ma simt foarte jenata pentru ca arată neîngrijit și mereu vine întrebarea “ ce ai patit la unghii “, și nu inteleg de unde am luat-o. Momentan nu am dat-o nimănui dar îmi spăl mâinile foarte des zilnic. Va rog spune ți mi ca voi avea unghiile la normal intr-o buna zi, știu ca nu durează o luna, 2, dar îmi doresc din suflet sa știu ca exista o rezolvare !
5 comentarii
Trimiteti poze clare ale problemei pe E-mail.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Laserderm CLINIQUE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Laserderm CLINIQUE
Eu am ciuperca, dar la unghiile de la picior. Folosesc de 3-4 luni Exoderil Set (Acesta pentru ca Exoderil clasic contine alta substanta, nu amorolfina).
Ciuperca s-a eliminat in proportie de cam 70%. O sa continui cu acest tratament, desi mi s-a spus ca tratamentele locale nu dau rezultate. Nu am vrut sa iau medicatie orala, intrucat ar trebui luata pe termen lung si orice medicament luat pe termen lung afecteaza ficatul.
Nu trebuie sa iei neaparat Exoderil Set. Important e ca medicamentul sa contina Amorolfina. Vezi cum se numeste in tara in care locuiesti tu.
Foarte important, inainte de aplicarea amorolfinei, toata suprafata unghiei trebuie pilita cat mai mult. Se aplica o data pe saptamana, dar eu aplic o data la 4-5 zile si dau si pe unghiile de langa cele afectate preventiv. E o solutie lichida care se aplica cu o paletuta de plastic. La mine a functionat pana acum. Poate te ajuta si pe tine.
Ciuperca s-a eliminat in proportie de cam 70%. O sa continui cu acest tratament, desi mi s-a spus ca tratamentele locale nu dau rezultate. Nu am vrut sa iau medicatie orala, intrucat ar trebui luata pe termen lung si orice medicament luat pe termen lung afecteaza ficatul.
Nu trebuie sa iei neaparat Exoderil Set. Important e ca medicamentul sa contina Amorolfina. Vezi cum se numeste in tara in care locuiesti tu.
Foarte important, inainte de aplicarea amorolfinei, toata suprafata unghiei trebuie pilita cat mai mult. Se aplica o data pe saptamana, dar eu aplic o data la 4-5 zile si dau si pe unghiile de langa cele afectate preventiv. E o solutie lichida care se aplica cu o paletuta de plastic. La mine a functionat pana acum. Poate te ajuta si pe tine.
O sa încerc, mulțumesc din suflet !
Buna ziua
Faceti un examen micologic si cultura cu antifungigrama intai.
Zi buna
Faceti un examen micologic si cultura cu antifungigrama intai.
Zi buna
Am reușit cu ajutorul terbinafinei, mulțumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Terbisil-onicomicoza
- 3Ciuperca la degetul mare piciorul stang.. nu scap de ea
- 1onicomicoza
- 4Ciuperca sau stafilococ
- 4am onicomicoza de 2 ani aproape la degetele de la picioare...
- 5NU e onicomicoza...Atunci CE E?
- 10onicomicoza
- 6unghie picior care puroiaza
- 3onicomicoza (ciuperca unghii) plus pete pe talpa
- 2Onicomicoza laser
- 3Granulom unghie
- 2Micoza unghii in sarcina
- 2Micoza unghii - alaptez si nu pot lua tratament
- 3Am micoza si mi-a cazut unghia
- 2Probleme ciupercă unghii picioare.
- 4Ciupercă unghie și lovitura
- 1Onicomicoza