Onicomicoza
Buna ziua,
Am o problema cu unghiile mari de la picioare. Am fost la doctor dupa ce am facut analiza micologica (Culturi T. Rubrum) si mi-a recomandat Terbisil (1tb/zi) timp de 3 luni si o crema preparata la farmacie (ac. salicilic, ac. benzoic, ac.boric, triderm, exoderie, trovagen).
Problema este ca eu nu pot sa iau acest medicament, imi da o stare de greata, gust amar, chiar daca iau in paralel si catinofort.
3 luni nu voi putea rezista.
Intrebarea mea este: Nu exista ceva local?
Am o problema cu unghiile mari de la picioare. Am fost la doctor dupa ce am facut analiza micologica (Culturi T. Rubrum) si mi-a recomandat Terbisil (1tb/zi) timp de 3 luni si o crema preparata la farmacie (ac. salicilic, ac. benzoic, ac.boric, triderm, exoderie, trovagen).
Problema este ca eu nu pot sa iau acest medicament, imi da o stare de greata, gust amar, chiar daca iau in paralel si catinofort.
3 luni nu voi putea rezista.
Intrebarea mea este: Nu exista ceva local?
3 comentarii
Cu acidophilus ati incercat? Este un produs naturist cu efecte benefice asupra micozelor si fara efecte secundare!
Multumesc mult,
Am citit cate ceva despre acidophilus si mi se pare interesant, am sa incerc si iti voi scrie ce rezultate am obtinut
Am citit cate ceva despre acidophilus si mi se pare interesant, am sa incerc si iti voi scrie ce rezultate am obtinut
Exista Micospor onicoset de la Bayer pentru aplicatii locale in onicomicoze, insa rezultatele sunt slabe.
In afara de Terbisil puteti incerca Orungal capsule, insa tot sub supravegherea unui dermatolog. Mergeti la medicul care v-a recomandat tratamentul cu Terbisil si spuneti-i ca nu-l tolerati.
In afara de Terbisil puteti incerca Orungal capsule, insa tot sub supravegherea unui dermatolog. Mergeti la medicul care v-a recomandat tratamentul cu Terbisil si spuneti-i ca nu-l tolerati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Din nou onicomicoza
- 8Tot onicomicoza!
- 3onicomicoza
- 1onicomicoza
- 16onicomicoza
- 1onicomicoza+panaritiu
- 3Umflatura in zona patului unghiei
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 5NU e onicomicoza...Atunci CE E?
- 3onicomicoza+foliculita+acnee
- 4onicomicoza.. tratamente diverse fara rezultate