onicomicoza+foliculita+acnee
Buna ziua!
de curand mi-au aparut niste bube rosii( ca niste cosuri) pe scalp si ma dor foarte tare cand pun capul pe perna; mentionez k nu ma mananca; doctoru mi-a zis k am foliculita.
o a doua problema e ca am la ungiile de la degetele mari de la piciore onicomicoza.
a treia e ca am spatele plin de cosuri si de curand mi-a aparut si pe maini (pe antebrate).
Doctorul mi-a dat un preparat + doxiciclina + ketoconazol.
Un alt doctor mi-a spus sa iau Terbisil pastile.
Dar nu stiu ce sa fac, daca sa le iau k am TGP-ul 55 (V-am mai scris si la sectiunea "analize medicale" si va multumesc pentru raspuns), K doctorul care mi-a prescris doxiciclina si ketoconazol mi-a spus sa le iau impreuna cu essentialle forte si hepaid.
Va rog foarte mult sa-mi raspundeti si de data asta k bubele din cap nu le mai suport (sunt foarte multe), iar ciuperca de la unghie arata foarte urat si mi-e groza sa ies in papuci afara.
de curand mi-au aparut niste bube rosii( ca niste cosuri) pe scalp si ma dor foarte tare cand pun capul pe perna; mentionez k nu ma mananca; doctoru mi-a zis k am foliculita.
o a doua problema e ca am la ungiile de la degetele mari de la piciore onicomicoza.
a treia e ca am spatele plin de cosuri si de curand mi-a aparut si pe maini (pe antebrate).
Doctorul mi-a dat un preparat + doxiciclina + ketoconazol.
Un alt doctor mi-a spus sa iau Terbisil pastile.
Dar nu stiu ce sa fac, daca sa le iau k am TGP-ul 55 (V-am mai scris si la sectiunea "analize medicale" si va multumesc pentru raspuns), K doctorul care mi-a prescris doxiciclina si ketoconazol mi-a spus sa le iau impreuna cu essentialle forte si hepaid.
Va rog foarte mult sa-mi raspundeti si de data asta k bubele din cap nu le mai suport (sunt foarte multe), iar ciuperca de la unghie arata foarte urat si mi-e groza sa ies in papuci afara.
3 comentarii
Cred ca ar trebui consultat si alt doctor.
Exista si alte antibiotice decat Doxicilina, iar pentru unghie in niciun caz sa nu iei Ketoconazol!
Exista si alte antibiotice decat Doxicilina, iar pentru unghie in niciun caz sa nu iei Ketoconazol!
Adica doxiciclina e prea toxica pentru mine (TGP-ul) ? Daca mai exista si un alt medicament (dar eficient) va rog frumos sa-mi spuneti. Si daca stiti un spital foarte bun de dermatologie din Bucuresti si un doctor bun, sa-mi spuneti k as vrea sa merg mai bine la Bucuresti la un control.
Sunt mama unui baiat de 17 ani. In octombrie i-a aparut pentru prima oara niste cosuri dureroase si purulente pe scalp, dupa care i/a cazut parul in acea zona. La 3 saptamani a aparut o alta zona mai mare care s-a tumefiat. Am fost la primul medic care l-a diagnosticat cu zona zoster. Nu am fost de acord cu acest diagnostic si a doua zi am consultat alt medic care mi-a spus ca are foliculita, i-a luat puroi din cosuri dar nu s-a izolat nimic. I-a dat tratament 10 zile de Klabax si am facut timp de 2 saptamani in fiecare seara dezifectarea intregului scalp cu dermobacter, apoi cu betadina si aplicat crema fucidin. Local ii mai dadeam seara si cu o solutie preparata cu clindamicin. Dupa 3 saptamani au aparut pe rand alte 3 zone noi. Am fost la 2 laboratoare unde i s-au luat probe pentru bacterii si fungi si pentru demodex. Nu s-a izolat nimic. Intre timp a inceput sa ia de la Craciun Sotret, la recomandarea medicului dermatolog. Mai intai 3 pastile, apoi 2 pastile, pentru ca-l dureau foarte tare ochii. Dupa ce a inceput sa ia Sotret i s-a inflamat nasul atat de puternic incat supura incontinuu. Am fost din nou la medic care a mentinut Sotretul si mi-a dat sa-i fac o schema cu un produs ce usuca pt. nas, un preparat pentru la pranz si seara Duac. Nasul era foarte rau, nu voia sa mearga la scoala asa ca i-am dat in completare, dupa consultul medicului, Azitrox, medicament ce il lua si inainte, ocazional, pentru acneea vulgara. Parca era putin mai bine, i s-au inchis ranile pe nas, dar de dimineata am observat iar cosuri purulente pe nas. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, o clinica unde sa-l duc si unde sa i se gaseasca un tratament eficient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Normader de la Vichy tratateaza acneea?
- 5MINOCICLINE-tratament anti acnee avansata
- 8Tot onicomicoza!
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 6foliculita..., sunt niste bubite rosii cum ai fi urzicata si daca ma scarpin se accentueaza
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 5Tratamentul onicomicozei
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 9efectele doxicilinei
- 1Probleme hirsutism, acnee, nedezvoltarea sanilor
- 1ISOTREXIN GEL in timpul sarcinii.
- 1extractul din samburii de grapefruit pt acnee
- 1Acnee insistenta
- 5Acnee sau foliculită cronică
- 3Zynerit acnee..pro sau contra?
- 2Multe fire sub piele pe picioare
- 2Acnee pe frunte
- 1Un fel de buba in zona genitală