Omoplat deplasat. Incapacitate mana dreaptă
Buna seara! Am căutat putin in forum subiecte asemenatoare cazului meu, dar nu am gasit, prin urmare voi posta eu.
Am o problema cu omoplatul drept, este iesit oarecum din spate foarte putin, muschiul marele dorsal lipsește dintr-o data, iar mana dreapta o pot folosi greu in momentul in care o ridic deasupra capului, moment in care coloana mea la nivelul omoplatului se deformeaza destul de tare. In momentul in care las mana jos revine la forma corecta.
Totul a început intr-o dimineață. Am dormit aproximativ 2 ore intr-o poziție destul de incomoda, dupa care m-am trezit cu niste dureri maricele, dar suportabile. Acestea au tinut 2 zile. Surpriza a fost in momentul in care m-am intors la sala de culturism si mi-am dat seama ca nu pot folosi mana dreapta corect, si imi este greu.
Am mers la regina maria pentru o consultație, domnul doctor de acolo mi-a spus sa fac pauza o luna si îmi voi reveni. N-a fost asa. M-am dus la fizioterapie, la alti doctori, am facut diverse tratamente, numeroase radiografii si RMN-uri, masaje, am incercat si cu tratament medicamentos in urma banuirii unui doctor ca ar fi niste nervi de vina, si totul fara nicio imbunatatire.
Imi pare rau pentru ca textul este asa lung, sunt deja disperat. A trecut aproape un an iar starea este exact aceeasi, nu s-a imbunatatit deloc.
Nu stiu la ce medici sa mai apelez. Sugestii?
Mulțumesc anticipat
Am o problema cu omoplatul drept, este iesit oarecum din spate foarte putin, muschiul marele dorsal lipsește dintr-o data, iar mana dreapta o pot folosi greu in momentul in care o ridic deasupra capului, moment in care coloana mea la nivelul omoplatului se deformeaza destul de tare. In momentul in care las mana jos revine la forma corecta.
Totul a început intr-o dimineață. Am dormit aproximativ 2 ore intr-o poziție destul de incomoda, dupa care m-am trezit cu niste dureri maricele, dar suportabile. Acestea au tinut 2 zile. Surpriza a fost in momentul in care m-am intors la sala de culturism si mi-am dat seama ca nu pot folosi mana dreapta corect, si imi este greu.
Am mers la regina maria pentru o consultație, domnul doctor de acolo mi-a spus sa fac pauza o luna si îmi voi reveni. N-a fost asa. M-am dus la fizioterapie, la alti doctori, am facut diverse tratamente, numeroase radiografii si RMN-uri, masaje, am incercat si cu tratament medicamentos in urma banuirii unui doctor ca ar fi niste nervi de vina, si totul fara nicio imbunatatire.
Imi pare rau pentru ca textul este asa lung, sunt deja disperat. A trecut aproape un an iar starea este exact aceeasi, nu s-a imbunatatit deloc.
Nu stiu la ce medici sa mai apelez. Sugestii?
Mulțumesc anticipat
3 comentarii
Am uitat sa mentionez ca nu am dureri, doar o mica intepatura in zona muschilor seratus anterior in momentul in care ridic ceva lateral cu mana dreapta, iar la deltoidul posterior un mic deranj in momentul in care intind mana in orice direcție.
Salut, exact aceeași problema am și eu. Ai reușit sa te vindeci cumva sau ai găsit exact ceea ce ai?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 3dureri de spate urmate de arsuri
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 3dureri de la omoplatul drept spre cot
- 6reflux gastroesofagian, dureri de omoplat stang
- 8Durere groaznica...
- 1Durere groaznica deasupra omoplatului stang
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 1durere puternica omoplatul stang
- 1Durere omoplat stang de sus pana jos
- 0Umflatura intre omoplati
- 1'Troznit omoplat' urmat de durere spate apoi durerea se lasa in umar.()
- 0arsura in partea stanga cu iradiere in omoplat
- 4Durere spate stanga sus
- 4Durere omoplat stâng cu iradiere an jos
- 1Durere plămân stâng.
Mai multe informații despre: omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: