dureri de spate urmate de arsuri
buna, am 20 de ani, am niste dureri foarte mari de spate, care se completeaza cu niste arsuri, cel mai mult in partea dreapta, daca ma aplec dupa ceva sau daca stau mai mult in sezut aproape ca ´nu ma pot ridica, numai pe bunica mea o mai auzeam plangandu-se de asa ceva, oare c ar putea fi? deocamdata nu am cum sa merg la doctor, dar as vrea sa stiu ce ar putea fi, si am uitat sa precizez, in acelasi timp ma doare si umarul drept la fel de tare. va rog un raspuns, va pup.
3 comentarii
0
16-11-2008, ora 21:58
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
ar trebui sa incerci sa mergi la dr.poate fi o scolioza, dar trebuie vazut!
Buna seara tuturor.
Am 49 de ani si sunt femeie. De 2 saptamini m-am pomenit cu o arsura sub sani, ca un corset dureros care ma strange. Ma arde si pielea de pe spate si de pe fata. E o senzatie ca aceea cand te arzi la plaje si te ustura si te si doare. Nu pot sa stau nici pe scaun prea mult, nici in picioare ca ma doare tare spatele si trebuie sa ma intind. Nu am nici un alt fel de simptome, nici greata nici altceva. Am fost la reumatologie si mi s-au facut radiografii si mi-au spus ca am o spondiloza dar ca acest corset dureros nu e de acolo. Am fost si la neurologie si nu mi-au gasit nimic. Poate sa ma ajute cineva cu un sfat pt ca nu pot lucra asa si sunt salariata. Trebuie sa gasesc imediat cauza si un remediu pentru a-mi pastra locul de munca. Medicii mi-au spus ca nu stiu de unde este aceasta arsura cu durere asa de mare. Nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc.
Am 49 de ani si sunt femeie. De 2 saptamini m-am pomenit cu o arsura sub sani, ca un corset dureros care ma strange. Ma arde si pielea de pe spate si de pe fata. E o senzatie ca aceea cand te arzi la plaje si te ustura si te si doare. Nu pot sa stau nici pe scaun prea mult, nici in picioare ca ma doare tare spatele si trebuie sa ma intind. Nu am nici un alt fel de simptome, nici greata nici altceva. Am fost la reumatologie si mi s-au facut radiografii si mi-au spus ca am o spondiloza dar ca acest corset dureros nu e de acolo. Am fost si la neurologie si nu mi-au gasit nimic. Poate sa ma ajute cineva cu un sfat pt ca nu pot lucra asa si sunt salariata. Trebuie sa gasesc imediat cauza si un remediu pentru a-mi pastra locul de munca. Medicii mi-au spus ca nu stiu de unde este aceasta arsura cu durere asa de mare. Nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc.
e rau cu arsurile...si de la reumatism poate fi.dar grija mare cu sanii ca nu e de gluma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mijloc, spate
- 6Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 4Amortirea mainilor si dureri de spate
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 8Am dureri mari de coloana
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 17Durere in coapsa stanga
- 2Dureri de spate, maini umflate
- 2Dureri de spate
- 2Neplaceri in zona lombara
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 1Durere de spate
- 1'Troznit omoplat' urmat de durere spate apoi durerea se lasa in umar.()
- 0Dureri omoplat, mana...
- 2Durere de spate
- 1Durere lombara, cervicala si omoplat.
- 1Durere spate
Mai multe informații despre: Durere de spate omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Maladia Sprengel - Omoplatul supraridicat congenital
- Protruzie discală
- Fracturile omoplatului
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
- Durere în omoplat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: