ma doare foarte tare in zona omoplatului..

de ceva vreme ma doare f.f. tare in zona omoplatului.drept si stang, dar iradiaza durerea in tot spatele si e o durere de mi se taie respiratia si simt ca ma sufoc.Mi-am facut analizele oblig si au iesit toate ok.Am fost acu cateva saptamani si la pneumolog caci am facut o viroza respiratorie dar a zis a e totul in regula nu se aude nimic la plamani si nu are rost sa-mi fac radiografie tinand cont ca am mai facut o radiografie in ultimele 6 luni.Medicul de fam.imi tot spune ca nu e nimic si n-o sa mor si cam atat.Vreau sa va spun ca am 28 ani si am nascut prin cezariana acum 5 ani, si am sanii mari si nu egali ba chiar mi s-a indicat s-a fac o op estetica. Vreau sa va intreb unde ar trebui sa ma adresez la un medic neurolog pt problema mea, caci durerea este insuportabila
4 comentarii

Combinatia de infectie respiratorie virala si durere de perete toracic - s-ar putea sa fie o miozita virala, infectie a muschilor intercostali cu acelasi virus. Ar putea fi contagioasa, a mai patit cineva din anturajul dvs. asa ceva?
Incercati cu unguent Voltaren, tablete de Ibuprofen sau Algocalmin la nevoie. Daca durerea nu trece, mergeti la medic sa va scrie altceva mai puternic (Ketonal, Tramadol).
Pentru relaxarea muschilor, Mydocalm 2-3 pe zi sau Clorzoxazona 2-3 pe zi. Beti multe lichide.
Consult neurologic, cum ati spus, si eventual RMN de coloana dorsala.
Numai bine!
Incercati cu unguent Voltaren, tablete de Ibuprofen sau Algocalmin la nevoie. Daca durerea nu trece, mergeti la medic sa va scrie altceva mai puternic (Ketonal, Tramadol).
Pentru relaxarea muschilor, Mydocalm 2-3 pe zi sau Clorzoxazona 2-3 pe zi. Beti multe lichide.
Consult neurologic, cum ati spus, si eventual RMN de coloana dorsala.
Numai bine!

Am inteles. Poate fi de la muschii intercostali (povestea cu virusul de mai sus).
Poate fi de la plamani (dar este putin probabil, daca nu se aude nimic anormal, si nu aveti nici tuse).
Poate fi de la coloana (examen neuro + RMN).
Poate fi un spasm din cauza lipsei de calciu sau magneziu (dar ati spus ca toate analizele au fost normale).
Poate fi din cauza unei tuburari anxioase (daca ati fost mai agitata in ultima vreme).
Colica biliara iradiaza in umar, putin probabil sa fie asta, dar daca n-aveti o ecografie abdominala ar trebui totusi sa faceti.
Cam la astea m-am gandit. Daca nu trece de la sine, va trebui in cele din urma o radiografie toracica.
Sanatate.
Poate fi de la plamani (dar este putin probabil, daca nu se aude nimic anormal, si nu aveti nici tuse).
Poate fi de la coloana (examen neuro + RMN).
Poate fi un spasm din cauza lipsei de calciu sau magneziu (dar ati spus ca toate analizele au fost normale).
Poate fi din cauza unei tuburari anxioase (daca ati fost mai agitata in ultima vreme).
Colica biliara iradiaza in umar, putin probabil sa fie asta, dar daca n-aveti o ecografie abdominala ar trebui totusi sa faceti.
Cam la astea m-am gandit. Daca nu trece de la sine, va trebui in cele din urma o radiografie toracica.
Sanatate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2expectoratie zilnica si senzatie de sufocare
- 7dureri de stomac
- 2tot timpul am senzatia ca nu pot respira
- 6Crize de respiratie!
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 1Spondeloza (durere mare omoplat)
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 1probleme de respiratie
- 3Lipsa de aer la inghitirea alimentelor
- 0ULTRACOD si probleme la respiratie
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 7senzatie de sufocare
- 4Pneumonie interstitiala fara simptopme de tuse si febra
- 11nu stiu ce sa fac
- 6Problema respiratorie
- 1Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 1insuficienta respiratorie si rosu in gat
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie Sufocarea omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: