ma doare foarte tare in zona omoplatului..

25-07-2008
carola
Nu este medic/terapeut
carola
de ceva vreme ma doare f.f. tare in zona omoplatului.drept si stang, dar iradiaza durerea in tot spatele si e o durere de mi se taie respiratia si simt ca ma sufoc.Mi-am facut analizele oblig si au iesit toate ok.Am fost acu cateva saptamani si la pneumolog caci am facut o viroza respiratorie dar a zis a e totul in regula nu se aude nimic la plamani si nu are rost sa-mi fac radiografie tinand cont ca am mai facut o radiografie in ultimele 6 luni.Medicul de fam.imi tot spune ca nu e nimic si n-o sa mor si cam atat.Vreau sa va spun ca am 28 ani si am nascut prin cezariana acum 5 ani, si am sanii mari si nu egali ba chiar mi s-a indicat s-a fac o op estetica. Vreau sa va intreb unde ar trebui sa ma adresez la un medic neurolog pt problema mea, caci durerea este insuportabila
4 comentarii
0
26-07-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Combinatia de infectie respiratorie virala si durere de perete toracic - s-ar putea sa fie o miozita virala, infectie a muschilor intercostali cu acelasi virus. Ar putea fi contagioasa, a mai patit cineva din anturajul dvs. asa ceva?
Incercati cu unguent Voltaren, tablete de Ibuprofen sau Algocalmin la nevoie. Daca durerea nu trece, mergeti la medic sa va scrie altceva mai puternic (Ketonal, Tramadol).
Pentru relaxarea muschilor, Mydocalm 2-3 pe zi sau Clorzoxazona 2-3 pe zi. Beti multe lichide.

Consult neurologic, cum ati spus, si eventual RMN de coloana dorsala.

Numai bine!
0
27-07-2008, ora 00:00
carola
Nu este medic/terapeut
carola
cei din fam nu au astfel de simptome.
0
28-07-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Am inteles. Poate fi de la muschii intercostali (povestea cu virusul de mai sus).
Poate fi de la plamani (dar este putin probabil, daca nu se aude nimic anormal, si nu aveti nici tuse).
Poate fi de la coloana (examen neuro + RMN).
Poate fi un spasm din cauza lipsei de calciu sau magneziu (dar ati spus ca toate analizele au fost normale).
Poate fi din cauza unei tuburari anxioase (daca ati fost mai agitata in ultima vreme).
Colica biliara iradiaza in umar, putin probabil sa fie asta, dar daca n-aveti o ecografie abdominala ar trebui totusi sa faceti.

Cam la astea m-am gandit. Daca nu trece de la sine, va trebui in cele din urma o radiografie toracica.

Sanatate.
0
28-07-2008, ora 00:00
carola
Nu este medic/terapeut
carola
multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Un alt posibil efect al menopauzei: scurtarea respirației?
  • Urgențele respiratorii (pulmonare) - cum să le recunoști și ce să faci
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •