Problema omoplat!

Buna ziua, am 16 ani si de ceva vreme am observat ca am probleme cu spatele!Am vazut ca omoplatul drept este bombat inafara, iar acest lucru se observa foarte tare daca stau aplecata!Este ca o cocoasa, doar ca nu a coloanei, ci doar a omoplatului drept!Pe langa asta am observat ca clavicula dreapta este neuniforma, prezentand cam la jumatatea ei o nerecularitate, care o este orientate putin mai in jos fata de jumatatea ei care se articuleaza cu manubriul sternal!De asemenea, am mai remarcat ca ultimele 2 vertebre toracale si prima vertebra lombara sunt curbate la stanga!Iar umarul drept este putin mai in jos decat stangul!Lucrurile acestea nu se observa foarte tare, dar imi e frica sa nu se agraveze!Tin sa anunt ca nu am mers la niciun consult ortopedic, toate aceste lucruri le-am observat eu singura in fata oglinzii!
Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat sau cu niste exercitii care sa ma ajute sa imi corectez problema?Mai am o intrebare:stiu ca pentru admiterea la medicina, inainte de a sustine examenul se face fiecarui candicat si un control de rutina, poate aceasta problema pe care o am cu spatele sa influenteze in vreun fel admiterea?
Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat sau cu niste exercitii care sa ma ajute sa imi corectez problema?Mai am o intrebare:stiu ca pentru admiterea la medicina, inainte de a sustine examenul se face fiecarui candicat si un control de rutina, poate aceasta problema pe care o am cu spatele sa influenteze in vreun fel admiterea?
1 comentarii

Buna ziua!
Este absolut imposibil de precizat problema cu care va confruntati fara un examen clinic direct.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este absolut imposibil de precizat problema cu care va confruntati fara un examen clinic direct.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1operata la coloana
- 2iar operatie la coloana?
- 2durere la coloana vertebrala
- 12Durere de spate (la plamani)!
- 3Problema la coloana si nu numai
- 5dureri coloana vertebrala de aproape 3 saptamani
- 3tratament balnear - durerile de coloana cervicala si dorsala
- 5cu corset sau fara
- 36dureri la coloana si in sold
- 2junghi intre omoplati.ajutati-ma
- 5coloana vertebrala - adancituri de-a lungul ei