Durere groaznica deasupra omoplatului stang
De 5 zile am o durere groaznica intr-un punct deasupra omoplatului stang, care devine insuportabila mai ales cand stau in pozitia sezut si cand ma ridic din pat.La urgenta spitalului judetean mi s-a spus ca am periartrita scapulohumerala si mi s-a dat un tratament.Am luat tratamentul + tot felul de analgezice si ma doare la fel.La urgenta spitalului cfr mi s-a zis k as avea o nevralgie intercostala.Cam aceleasi medicamente si parca ma doare mai rau.Azi medicul de familie mi=a recomandat sa fac un Diprophos.sa iau clorzoxazon si paracetamol.Asa am facut si tot nimic.Nu mai stiu ce sa fac, ma doare de-mi vine sa vomit si nu mai stiu unde sa merg sa vad ce am.Va rog din suflet daca ma puteti ajuta.Mi s-a facut EKG si e k desi HTA e mare de tot.Mentionez ca nu am umarul blocat, doar durerea din acel punct dureros la majoritatea oamenilor care durere mai merge si pe brat pana la cot, care a inceput sa ma doar si el si la piept.Si noaptea se intensifica durerea.Am 60 ani.Multumesc anticipat.
1 comentarii
Tensiunea arteriala e mare?( nu am inteles bine ce ati scris ). Cand apare senzatia de voma?. Dupa antiinflamatorii, durerea nu se amelioreaza nici macar ptr un timp scurt? nu exista nici o schimbare ?Luati tratament ptr HTA? In urgenta ce fel de analize sau investigatii v-au facut?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 3dureri de spate urmate de arsuri
- 2junghi intre omoplati.ajutati-ma
- 11dureri la nivelul umarului
- 7durere umar
- 0Probleme cu incheietura umarului
- 13Durere de umar, reducere mobilitate...continuata cu durere si reducere mobilitate cot.
- 0durere in umarul drept
- 5Durere umar drept (tendoane bursa scapula)
- 9Durere de umar si brat
- 0Dureri omoplat, mana...
- 3RMN umar
- 5Durere bratul stang, numai seara
- 4Durere umar
- 1Durere umăr drept
- 0Dureri insuportabile de umeri
- 1Durere acuta umar in sarcina
- 0Ingrosare VS inflamare tendoane
- 0Durere Umar
- 2Durere osteo articulara umăr și cot drept
Mai multe informații despre: Durere de umar omoplatul