Durere groaznica deasupra omoplatului stang
De 5 zile am o durere groaznica intr-un punct deasupra omoplatului stang, care devine insuportabila mai ales cand stau in pozitia sezut si cand ma ridic din pat.La urgenta spitalului judetean mi s-a spus ca am periartrita scapulohumerala si mi s-a dat un tratament.Am luat tratamentul + tot felul de analgezice si ma doare la fel.La urgenta spitalului cfr mi s-a zis k as avea o nevralgie intercostala.Cam aceleasi medicamente si parca ma doare mai rau.Azi medicul de familie mi=a recomandat sa fac un Diprophos.sa iau clorzoxazon si paracetamol.Asa am facut si tot nimic.Nu mai stiu ce sa fac, ma doare de-mi vine sa vomit si nu mai stiu unde sa merg sa vad ce am.Va rog din suflet daca ma puteti ajuta.Mi s-a facut EKG si e k desi HTA e mare de tot.Mentionez ca nu am umarul blocat, doar durerea din acel punct dureros la majoritatea oamenilor care durere mai merge si pe brat pana la cot, care a inceput sa ma doar si el si la piept.Si noaptea se intensifica durerea.Am 60 ani.Multumesc anticipat.
1 comentarii
Tensiunea arteriala e mare?( nu am inteles bine ce ati scris ). Cand apare senzatia de voma?. Dupa antiinflamatorii, durerea nu se amelioreaza nici macar ptr un timp scurt? nu exista nici o schimbare ?Luati tratament ptr HTA? In urgenta ce fel de analize sau investigatii v-au facut?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0durere omoplat stang
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 21dureri in umarul drept
- 3Durere umar stang
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 3de 2 luni ma doare umarul sting si nu pot sa mai ridic mana stanga
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 3Durere omoplat
- 7durere gat si umar partea dreapta
- 3SNAPPING SCAPULA
- 4Durere spate stanga sus
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 1snapping scapula INDUSA CHIRURGICAL - CUM POATE FI REMEDIATA?
- 2Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
- 1Durere de mână, umăr, ceafă, omoplat
- 0Durere umar drept
- 0Dureri umar si deltoid
- 0Durere umar. Diprophos-panaceu?
- 0Durere continua in zona umarului
- 1Nu mai poate folosi bratul la capacitatea lui normala
Mai multe informații despre: Durere de umar omoplatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: