oftatul des, probleme respiratorii
Indiferent sa fac efort sau nu, am o respiratie adanca si prufunda, parca nu ma satur de aer, exact ca si cand oftezi.Nu stiu ce sa fac, am fost si la medicul de familie si mi-a zis ca nu e nimic.Ce ma sfatuiti ?
4 comentarii
poate fi de la glanda tiroida, daca sufocarea e in jurul gatului si ca un nod in gat, cum de altfel poate fi de la plamani, sau de la inima.
am avut si eu aceste simptome si sunt foarte suparatoare. Am facut analize pentru tiroida, inima dar sunt normale. Am incercat si cu calciu, dar dupa tratament problemele reapareau. Mai aveam si o oboseala permanenta. De cand fac tratament pentru depresie, asociat cu un tratament de 30 zile cu ferogradumet, apoi cu calciu efervescent cu D-3 problemele au disparut. Cred ca la mine a fost o depresie + anemie + stress + epuizare. Daca ai probleme emotionale ar fi bine sa le tratezi.
Va multumesc pentru sfaturi, inclin sa cred si eu ca e vorba depre depresie sau ceva de genul asta.
nu aveti probleme cu glanda, inima sau cine sti ce e totul pe fond nervos.eu am asemenea probleme de 20 de ani si am consultat o multime de doctori dar fara nici un raspuns.nu pot sa respir ma sufoc am nod in gat o presiune dupa cap chear si palpitati in piept dar totusi fizic nu sant bolnava.totul e de la cap.unde e minte sanatoasa e si corp sanatos.datorita faptului ca toata viata am avut frica printilor si pe urma a sotului toti muschi din corpul meu stau incordati si atunci muschiul respirator adica diafragma nu mai functioneaza normal si atuci apar sufocari si respiratie ingreunata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Problema cu respiratia inconstienta
- 6despre probleme respiratorii
- 3disconfort in gat si greutati cu respiratia
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 3uneori simt ca nu am aer
- 6Copilul meu nu respira deloc pe nas si nici un tratament nu da rezultat
- 3rinita alergica... nu pot sa respir!
- 3am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 4lipsa de aer...
- 6Senzatie permanenta de strangere in jurul gatului
- 3am mari probleme respiratorii... rog ajutati-ma!
- 5respiratie sacadata pe partea stanga si putin tahicardic
- 4imi pocnesc oasele in zona pieptului si ma doare cand respir adanc
- 2Probleme cu respiratia, va rog am nevoie de un sfat !
- 2probleme cu respiratia
- 24Refacere dupa cauterizarea cornetelor cu radiofrecventa
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 2Durere intercostala in timpul respiratiei
- 1respiratia cronica
- 11Ameteli, uit sa respir in somn am impresia ca imi inghit limba
Mai multe informații despre: Sistemul respirator caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: