oftatul des, probleme respiratorii

19-03-2007
lami_d
Nu este medic/terapeut
lami_d
Indiferent sa fac efort sau nu, am o respiratie adanca si prufunda, parca nu ma satur de aer, exact ca si cand oftezi.Nu stiu ce sa fac, am fost si la medicul de familie si mi-a zis ca nu e nimic.Ce ma sfatuiti ?
4 comentarii
0
01-04-2007, ora 00:00
delya_gabriela
Nu este medic/terapeut
delya_gabriela
poate fi de la glanda tiroida, daca sufocarea e in jurul gatului si ca un nod in gat, cum de altfel poate fi de la plamani, sau de la inima.
0
26-04-2007, ora 00:00
gabriela 42
Nu este medic/terapeut
gabriela 42
am avut si eu aceste simptome si sunt foarte suparatoare. Am facut analize pentru tiroida, inima dar sunt normale. Am incercat si cu calciu, dar dupa tratament problemele reapareau. Mai aveam si o oboseala permanenta. De cand fac tratament pentru depresie, asociat cu un tratament de 30 zile cu ferogradumet, apoi cu calciu efervescent cu D-3 problemele au disparut. Cred ca la mine a fost o depresie + anemie + stress + epuizare. Daca ai probleme emotionale ar fi bine sa le tratezi.
0
26-04-2007, ora 00:00
lami_d
Nu este medic/terapeut
lami_d
Va multumesc pentru sfaturi, inclin sa cred si eu ca e vorba depre depresie sau ceva de genul asta.
0
18-03-2010, ora 22:23
deiuta_irl
Nu este medic/terapeut
deiuta_irl
nu aveti probleme cu glanda, inima sau cine sti ce e totul pe fond nervos.eu am asemenea probleme de 20 de ani si am consultat o multime de doctori dar fara nici un raspuns.nu pot sa respir ma sufoc am nod in gat o presiune dupa cap chear si palpitati in piept dar totusi fizic nu sant bolnava.totul e de la cap.unde e minte sanatoasa e si corp sanatos.datorita faptului ca toata viata am avut frica printilor si pe urma a sotului toti muschi din corpul meu stau incordati si atunci muschiul respirator adica diafragma nu mai functioneaza normal si atuci apar sufocari si respiratie ingreunata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de respiratie la copii - primul ajutor
  •