amorteala partea stanga a corpului + respiratie greoaie
buna seara. am si eu o intrebare. de mai mult de o saptamana m am trezit cu jumatate de corp amortit, mai exact partea stanga a corpului( cap picior mana fata abdomen). In plus, respir greu pe partea stanga, ma injunghie sub san constant. mentionez ca am o pisica persana, si ma ingrijoreaza si faptul ca as fii putut inghitit par prea mult, iar amorteala si junghiurile sa fie de la parul de pisica care s a depus in corp. Am facut radiografie la plamani insa acolo nu s a vazut nimic, nici la ecografie abdominala. am facut analize, in urma lor lymfocitele si neutrofilele nu sunt in limita normala. m am gandit ca poate sa fie o inflamatie care imi creeaza amortelea permanenta si schimbarile in sange. In acesasta seara am facut si un RMN, insa luni iau rezultatul. va rog frumos, daca stiti despre ce e vorba sa ma ajutati
7 comentarii
Buna ziua,
ce as fii facut eu prima data?
- un EKG si un EKO la inima...apoi celelalte!
Sanatate si s-auzim de bine.
O zi frumoasa.
P.S.
- impungeti-va cu un ac in talpa..si vedeti..simtiti ca va inteapa???
daca NU...FFFFFFFF URGENT la medic.
ce as fii facut eu prima data?
- un EKG si un EKO la inima...apoi celelalte!
Sanatate si s-auzim de bine.
O zi frumoasa.
P.S.
- impungeti-va cu un ac in talpa..si vedeti..simtiti ca va inteapa???
daca NU...FFFFFFFF URGENT la medic.
pentru inima am facut o electrocardiograma insa nu au aparut probleme, totul e normal. am incercat cu acul, multumesc pentru sfat! simt ca ma inteapa, nu este o amorteala totala care sa mi ia simturile, insa atunci cand ating partea stanga a corpului senzatia este diferita fata de partea dreapta. Luni dimineata am sa ma duc pentru citirea RMN-ului, iar daca si acesta este normal nu stiu in ce directie sa ma mai indrept pentru ca am incercat tot, dar problema trebuie diagnosticata!
revin:
daca ati simtit ca va inteapa..acul..e de bine.
Si eu va doresc tot binele si ne mai auzim..
Cele bune,
daca ati simtit ca va inteapa..acul..e de bine.
Si eu va doresc tot binele si ne mai auzim..
Cele bune,
In speranta ca totul va fi bine la RMN, faceti pt liniste dumneavostra si un control la un neurolog bun, nu se stie niciodata;pot fi afectate legaturile dintre sinapse de la nivelul hipotalamusului si duc la aceste senzatii, sau la incetinirea transmisiei impulsurilor.
Sanatate multa.
Sanatate multa.
Buna ziua.Am si eu o problema cu amortirea membrelor.de fiecare data cand imi amorteste mainile si piciorele am o durere la splina cred, in partea stanga a inimi si chiar sub umar brat.va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate.multumesc
roxana.am si eu aceeasi problema.Poti sa ma ajuti si pe mine daca ai depistat cauza si ce tratament iei.Cu bine.
Amorteala pe jumatate de corp are cauza diferita fata de amortelile pe care multa lume le resimte in extremitati (maini, picioare-bilateral). Ar putea fi un mic accident vascualar tranzitor, care sa fie precedat la scurt timp un accident vascular cu consecinte serioase, de aceea prezentarea Dvs la medic constituie o urgenta, mai ales daca acest episod se repeta (mergeti la cel mai apropiat spital).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Amorteala mainii drepte dupa 5 minute in care e folosita la ceva mai solicitant
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 21La cea mai mica durere intru in panica
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 3am mari probleme respiratorii... rog ajutati-ma!
- 7Spasmofilie, criza de calciu, amorteala, durerea de cap
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 6Durere genunchi drept sub rotula si amorteala partiala a soldului...
- 7Amorteala in timpul somnului
- 2probleme de respiratie
- 2Amorteala
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 3va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 4respir greu si simt o apasare in stomac, mai jos de diafragma.
- 1Respiratie grea
- 18amorteli picioare si maini
- 1Fata amortita
- 0Parestezie cutanata
Mai multe informații despre: Infectiile respiratorii Amorteala caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: