Probleme respiratorii
Buna ziua! As dori si eu niste informatii legate de problema cu care ma confrunt. De aproximativ 3 saptamani-1 luna, am inceput sa am niste stari de sufocare, destul de accentuate, in special in momentul in care ma deplasez, urmate si de niste stari de oboseala. M-am odihnit si mai mult, dar fara rezultat. Pe tot parcursul zilei simt o stare de oboseala si de sufocare. Senzatia pe care o am este aceea ca si cand nu as avea suficient aer. Alte simptome sau dureri nu prezint, decat aceste stari pe tot parcursul zilei. Tin sa precizez ca dimineata cand ma trezesc ma simt mai bine, dar in momentul in care plec spre facultate incep sa respir foarte greu si sa ma sufoc. Sper sa imi recomandati si cateva analize sau teste pe care le-as putea face si sa imi spuneti ce ar putea fi. PS: Ca o ultima intrebare, bunica si tatal meu au decedat datorita unui cancer la plamani. Este posibil ca, din punct de vedere genetic sa prezint o predispozitie spre asa ceva cu timpul? Multumesc
1 comentarii
Cititi articolul despre atacurile de panica inainte de a va gandi la cancer. La varsta dvs. e mult mai probabil sa fie vorba despre anxietate decat despre altceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 11Probleme cu gatul, senzatii de sufocare
- 6simt cum respir in partea stanga cateodata.
- 4lipsa de aer...
- 14nu pot respira!
- 3am mari probleme respiratorii... rog ajutati-ma!
- 4imi pocnesc oasele in zona pieptului si ma doare cand respir adanc
- 2Tratament problema respiratorie pe baza de stres -Ignatia?
- 23tuse seaca iritativa si senzatie de sufocare
- 3de ceva timp ma confrunt cu ceva probleme de respiratie
- 6Probleme respiratorii si puls ridicat. Am ameteli puternice si de curand am facut o criza de spasmof
- 5Probleme de respiratie
- 2Durere intercostala in timpul respiratiei
- 0lipsa de aer
- 1Dintr-o data am inceput sa am senzatia de sufocare in timpul somnului
- 2Nu imi pot umple plamanii cu aer, simt ca ma sufoc
- 5Senzatia de lipsa de aer - de la ce-o fi ?
- 12atac de panica, sufocarea
- 1respiratul pe nas fara esarfa care sa acopere gura si nasul..mi le usuca, si se umfla
- 2Lipsa de aer, nod in gat, balonare
Mai multe informații despre: Sufocarea caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: