Picaturi de nas
Buna ziua,
De aproximativ 4 luni de zile folosesc olynth continuu, aproximativ un tub pe saptamana pentru ca altfel nu pot respira. Tot alerg de la orl-ist la orl-ist dar nimeni nu ma convinge si nu imi ofera o solutie. As dori sa stiu cum as putea reusi sa mai scap de aceasta dependenta de picaturi si daca folosirea lor in exces ar putea fi cauza usoarelor ameteli pe care le am, a vertijilor si a senzatiei de pierdere de echilibru atunci cand merg ( cateodata si nu foarte violenta ). Multumesc frumos
De aproximativ 4 luni de zile folosesc olynth continuu, aproximativ un tub pe saptamana pentru ca altfel nu pot respira. Tot alerg de la orl-ist la orl-ist dar nimeni nu ma convinge si nu imi ofera o solutie. As dori sa stiu cum as putea reusi sa mai scap de aceasta dependenta de picaturi si daca folosirea lor in exces ar putea fi cauza usoarelor ameteli pe care le am, a vertijilor si a senzatiei de pierdere de echilibru atunci cand merg ( cateodata si nu foarte violenta ). Multumesc frumos
2 comentarii
da, picaturiele care le folosesti au efect de Vasoconstrictie...
-local ai deja dependenta si e foarte greu sa scapi de ele.. decat cu tratament intens cu Colargol sau reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa
- la nivel cerebral aceleasi picaturi duc la diminuarea fluxului sangvin cu acele simptome care le descrii
pe termen mai lung s e ajunge la pieredri de vedere, auz, memorie
-local ai deja dependenta si e foarte greu sa scapi de ele.. decat cu tratament intens cu Colargol sau reducerea cornetelor in volum cu radiofrecventa
- la nivel cerebral aceleasi picaturi duc la diminuarea fluxului sangvin cu acele simptome care le descrii
pe termen mai lung s e ajunge la pieredri de vedere, auz, memorie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4oftatul des, probleme respiratorii
- 10rinita atrofica - tratament fara rezultat
- 17probleme in respiratie!
- 3Fetita mea respira greu, zgomotos si are mucozitati
- 4Respiratie greoaie
- 2Respiratie ingreunata - cascat des
- 7respir greu, simt ca ma sufoc
- 5problema respiratie
- 1probleme de respiratie
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 1respiratie grea
- 5Lipsa aer
- 2De doua saptamani nu pot respira, senzatie de sufocare
- 2Usturime gat, piept, greutate respir.
- 2Respiratie grea copil 3 ani jumatate
- 3Respiratie greoaie si senzatie ca mi se strange baza gatului
- 1Dureri în piept persistente și dificultate în a respira
- 2Lipsa de aer, dureri în capul pieptului, dureri de cap
- 2Respiratie grea si presiune in piept
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: