uneori simt ca nu am aer
uneori simt ca nu mai am aer.respir si simt ca nu imi mai ajunge aer pana la sfarsit!!!
ma obosesc foarte repede, am stari de asa o oboseala ca nu mai pot sa ridic o mana!
imi simt inima.suna straniu dar o simt acolo unde sta, parca ma strange uneori...ce poate fi asta?
ma obosesc foarte repede, am stari de asa o oboseala ca nu mai pot sa ridic o mana!
imi simt inima.suna straniu dar o simt acolo unde sta, parca ma strange uneori...ce poate fi asta?
3 comentarii
trebuie sa mai adaug faptul ca am si batai foarte puternice de inima. intr-o zi la scoala am cazut jos, intr-un mic lesin, nu mai vedeam in fata ochilor si ma simteam foarte slabita( am crezut ca mor) aveam sentimentul ca inima ori nu mai functiona, ori avea batai foarte puternice!
Buna probleme asemanatoare am avut si eu s_ar putea sa ai o lipsa de calciu cum am si eu sau sa ai ceva probleme la inima dute la medic si fa o electocardiograma poti sa mergi direct la urgenta sa le spui simtomele si sigur ei te trimit la cardiologie unde in 10 minute afli ce problema ai
BUNA si eu am aceste sintome dar odata cu ele mai sant si dureri an piept, stari de lesin, ameteli, molesala etc. Culmea este ca am fosta la ffff multe analize si nu am nimic decat un bloc de ramura pe partea dreapta a inimi care nici nu ar trebui simtita... spun medici. Atunci de ce am aceste simtome??? Daca cineva are idee din ce cauza sau a trecut prin asa ceva...rog sa ma anunte si pe mn
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Subfebrilitate, obosela, inapetenta
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 20Probleme respiratorii, stari de obosela si ameteala
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 5De ceva timp ma trezesc noaptea din somn cu o senzatie de sufocare...
- 3ameteli si oboseala
- 8laringita!?
- 5Depresie, anxietate sau altceva?
- 11nevroza anxioasa
- 4respiratie ingreunata si nas infundat
- 2Palpitatii inima in urma efortului oboselii stresului
- 6intepaturi in partea dreapta a capului, din cauza oboselii si a stresului
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 1Probleme respiratorii
- 5Stare de oboseala permanenta si unghii ondulate
- 3Slabire generala
- 1Ma simt obosita.desi nu fac mare lucru..
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 5Transpirație și oboseala la cel mai mic efort!!
Mai multe informații despre: Insuficienta respiratorie Sistemul respirator Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: