respiratie grea, apasa pe piept
Buna ziua.
Sunt baiat, am 22 ani, 65kg, 1.73m, de ceva timp respir greu, mi se pare ca ma inadus si/sau ma apasa ceva pe piept. Asa senzatii am mai avut vara, dar mi s-a parut ca poate eu singur imi influentez. Atunci am fost la ecografie si medicul de acolo mi-a spus ca gladna e inflata la maximul normal. Trebuie sa mentionez ca lucrez ca programator, stau cate vreo 8-12 ore pe zi la calculator, si in ultimul timp sunt stresat pentru ca a venit perioada de a alege viitorul si ce sa faci dupa facultate. Din cauza acestei senzatii uneori nici numai pot gandi normal parca.
PS: Am fumat pana in vara 6 ani de zile, in vara m-am lasat, dar acum uneori de senzatia asta se leaga parca as vrea din nou sa fumez, sau nu stiu...
Va rog, imi puteti spune daca e ceva grav cu glanda? Aici unde-s eu nu pot gasi nici un medic normal endocrinolog, maxim ce pot face e analiza la hormoni (care imi iesise bine) si ecografia. va multumesc.
Sunt baiat, am 22 ani, 65kg, 1.73m, de ceva timp respir greu, mi se pare ca ma inadus si/sau ma apasa ceva pe piept. Asa senzatii am mai avut vara, dar mi s-a parut ca poate eu singur imi influentez. Atunci am fost la ecografie si medicul de acolo mi-a spus ca gladna e inflata la maximul normal. Trebuie sa mentionez ca lucrez ca programator, stau cate vreo 8-12 ore pe zi la calculator, si in ultimul timp sunt stresat pentru ca a venit perioada de a alege viitorul si ce sa faci dupa facultate. Din cauza acestei senzatii uneori nici numai pot gandi normal parca.
PS: Am fumat pana in vara 6 ani de zile, in vara m-am lasat, dar acum uneori de senzatia asta se leaga parca as vrea din nou sa fumez, sau nu stiu...
Va rog, imi puteti spune daca e ceva grav cu glanda? Aici unde-s eu nu pot gasi nici un medic normal endocrinolog, maxim ce pot face e analiza la hormoni (care imi iesise bine) si ecografia. va multumesc.
2 comentarii
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va adresati si unui medic pneumolog/ pneumoftiziolog.
E posibil ca simptomele pe care le aveti, corelate si cu antecedentele
de fumator si cu stress-ul, sa constituie debutul unei patologii
bronsice (hiperreactivitate bronsica sau chiar astm bronsic).
Va sfatuiesc sa va adresati si unui medic pneumolog/ pneumoftiziolog.
E posibil ca simptomele pe care le aveti, corelate si cu antecedentele
de fumator si cu stress-ul, sa constituie debutul unei patologii
bronsice (hiperreactivitate bronsica sau chiar astm bronsic).
Buna seara,
Va multumesc pentru raspuns. Am fost la pulmonolog, mi-a zis ca e tot normal, cu exceptia ca norma de aer in plamaini e la jumate.
Va multumesc pentru raspuns. Am fost la pulmonolog, mi-a zis ca e tot normal, cu exceptia ca norma de aer in plamaini e la jumate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6corp strain in gat
- 3durere la inspiratie
- 4greutate in respiratie
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 6Crize de respiratie!
- 4mucozitate in gat care nu-mi permite sa respir
- 7respir foarte greu..astept un sfat raspuns cat mai repede..
- 3probleme respiratie, nas infundat
- 28Cascat, oftat, nu pot respira corect
- 5problema respiratie
- 7amorteala partea stanga a corpului + respiratie greoaie
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 5Problema cu respiratul. Nu pot respira cu nara stanga. Sunt racit foarte rau.
- 2Durere intercostala in timpul respiratiei
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 2Picaturi de nas
- 2copil 4 ani are bronşită
- 1baietelul meu respira greu pe nas de o saptamana
- 1Problema respiratorie
- 4respir greu si simt o apasare in stomac, mai jos de diafragma.
Mai multe informații despre: Sistemul respirator caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: