oboseala

nu mai pot...sunt foarte obosita..imi simt capul greu..si muschii ma dor..ce este de facut ??
3 comentarii

Draga Emimma!
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?

Bună seara !
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.

Adresa-ti-va unui medic pentru o evaluare clinica si paraclinica completa.si intre timp odihniti-va!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 5inainte eram o persoana foarte activa, iar acum nu mai am pofta de nimic as sta in pat cand vin de l
- 5oboseala, greata-sunt disperata!
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 2astenie de primavara?
- 11Puls ridicat, oboseala, spasmofilie
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 1pneumonie netratata la timp
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 0pierderea memoriei, anxietate, oboseala
- 5Stare de oboseala permanenta si unghii ondulate
- 3Am renuntat la fumat si obosesc!
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 1Febra, oboseala, ameteala, lipsa poftei de mancare, dureri de spate..
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 1Oboseala mare !
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 12Oboseala si tinitus
Mai multe informații despre: Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: