exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
Aseara am facut sex cu prietenul meu, eram cam in ultima zi a ciclului menstrual si prima data s-a rupt prezervativul chiar in varf, el nu ejaculase si l-am schimbat si s-a rupt si al doilea, nu am observat chiar imediat, al doilea s-a rupt in lateral dar la fel el nu a ejaculat, dupa asta ne-am oprit. exista vreo posibilitate sa raman insarcinata, ar trebui sa ma duc sa iau pastila de a 2 a zi? astept raspuns, multumesc!
3 comentarii
nu, nu lua pastila de a2a zi pentru k e imposibil, atata timp cat el nu a ejaculat e posibil doar daca era sperma in prezervativ si se rupsese, atunci sasa fiind mare.. Stai linistita nu o sa ai nimic, daca chiar vrei sa te asiguri peste 2 saptamani fa-i un test de sarcina. Data viitoare folositi Durex, nu se rup;)
chiar Durex am folosit..asta ma si enerveaza. el chiar nu a ejaculat deloc...si nu erau urme pe prezervativ. multumesc de raspuns
Inseamna ca nu si l-a pus cum trebuia, spunei ca data viitoare sa tina de capatul prezervativului cand il pune pentru ca altfel ar prinde aer si s'ar sparge.. Probabil asta s-a intamplat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 0oare sunt insarcinata?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 4Care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?
- 4Exista riscul sa fii ramas insarcinata?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 3Sarcina?
- 6Sunt insarcinata?!
- 0Care sunt sansele unei sarcine cand e inca virgina?
- 5Sarcina??
- 0Pot rămâne gravida?
- 6posibil sa fiu insarcinata?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: