'prima data'!
am 17 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala.am un prieten de un an si 4 luni cu care am o foarte stransa legatura.mi-as dori sa imi incep viata sexuala cu el dar d cate ori incearca sa ma faca sa ma simt bine si dau putin de durere ma sperii si numai vreau nimik.sincer de multe ori l-am dezamagit pe tema asta.chiar mi-as dori sa o fac dar mi-este frika de durerea ce o simt cand incerc:(va rog sfatuiti-ma
8 comentarii
draga luizica, poate nu esti inca pregatita pentru actul sexual sau poate ai himenul mai tare.
Vorbeste cu un ginecolog, poate te-ar ajuta mai bine. Sunt cazuri in care se face dezvirginarea chirurgical, ca sa nu te doara.
Succes si sanatate!
Vorbeste cu un ginecolog, poate te-ar ajuta mai bine. Sunt cazuri in care se face dezvirginarea chirurgical, ca sa nu te doara.
Succes si sanatate!
asta gandeam si eu dar nu stiu un ginecolog si in al doilea rand imi este foarte rusine:)oricum multumesc mult pentru sfat!sarbatori fericite!
O atmosfera romantica, un pahar de vin, muzica si relaxare. Preludiu prelungit, rabdare si.curaj! Daca intradevar exista o durere f puternica si nu reusiti, va adresati fara nicio jena unui ginecolog, cel putin pentru consult. Nu aveti de ce sa va fie rusine, atata vreme cat este o problema.
da o sa incerc sa apelez la un ginecolog.multumesc frumos!
Incearca cum a zis doctoru de mai sus, un preludiu foarte lung de minim 2 ore, mangaieri, atingeri usoare, va iubiti pana incepeti actul.Necesita si rabdare chestiile astea.
Bea si tu ceva si el la fel si o sa te detasezi de mediul in care esti, o sa te simti ca plutesti.
Sa nu iti mai pese de nimic si abia atunci poate sa intre "ala mic" ;)
Bea si tu ceva si el la fel si o sa te detasezi de mediul in care esti, o sa te simti ca plutesti.
Sa nu iti mai pese de nimic si abia atunci poate sa intre "ala mic" ;)
Hei.trebuie sa ai incredere in iubitul tau.Si mie mi-a fost frica.dar daca stie cum sa te ia..uiti de tot..pe mine nu ma durut si nu mi-a curs nici sange.Faceti un preludiu care sa va intinda la maxim coarda:))) Succes.
Da giorgianaa, dar ea are doar 17 ani si de asta e posibil sa o doara, Tu ce varsta ai sau ai avut atunci cand a fost "prima data" ? Stiu ca daca esti mai mare nu prea doare ! cel putin asa stiu eu :).
Luizika,
Si eu tot la 17 ani am facut-o prima data si crede-ma ca nu doare asa de tare cum se aude. Intr-adevar sunt momente cand durerea se intensifica, insa nu e nici pe departe de nesuportat, crede-ma. Eu nici macar nu am plans, dar am intampinat probleme, himenul meu nu s-a rupt decat dupa mai multe relatii sexuale si mereu era ca intaia oara.
In concluzie, incearca sa te pregatesti moral inainte de acest lucru si strange din dinti. Roaga-l sa se opreasca atunci cand nu mai poti si sa-ti dea ragazul de a te linisti, e cel mai bine astfel.
Te pup ! Noroc !
Si eu tot la 17 ani am facut-o prima data si crede-ma ca nu doare asa de tare cum se aude. Intr-adevar sunt momente cand durerea se intensifica, insa nu e nici pe departe de nesuportat, crede-ma. Eu nici macar nu am plans, dar am intampinat probleme, himenul meu nu s-a rupt decat dupa mai multe relatii sexuale si mereu era ca intaia oara.
In concluzie, incearca sa te pregatesti moral inainte de acest lucru si strange din dinti. Roaga-l sa se opreasca atunci cand nu mai poti si sa-ti dea ragazul de a te linisti, e cel mai bine astfel.
Te pup ! Noroc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3S.O.S adolescentii!!
- 3ejaculare precoce (am 17 ani)
- 3prea mult sex, oare?
- 4Probleme de erectie de la 17 ani ?
- 7Sfracuri
- 3Penis foarte mic 5 cm si in stare de erectie 10 cm maxim
- 5Cos (galben) pe testicul
- 4Miozita musculara?
- 4Sfarcuri mari, sensibile
- 6dezvirginarea cu ob uri..help