Intarziere menstruatie; Flutan cauza?
Am facut peeting protejat in urma caruia el a ejaculat, moment in care prezervativul s-a spart. Sunt virgina dar ma intreb daca exista posibilitatea unei sarcini, tinand cont ca obisnuiesc sa am ciclu regulat iar menstruatia mi -a intarziat 10 zile. De 3 luni urmez si un tratament cu Flutan pentru acnee, la recomandarea medicului endocrinolog. Luna trecuta am avut, de asemenea, o intarziere de 6 zile a menstruatiei. As avea motive de ingrijorare referitor la o posibila sarcina sau tratamentul ar putea fi cauza acestor intarzieri?
1 comentarii
Buna ziua,
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti probabil ca nu este vorba de o sarcina. Este insa foarte probabil ca dereglarea menstruatiei este in stransa lgatura cu tratamentul pe care il urmati si care este un tratament ce influenteaza hormonii. Pe de alta parte, avand in vedere situatia va recomand cu caldura sa aveti mare grija in ceea ce priveste viata sexuala. Dereglarea ciclului menstrual aduce riscuri crescute de sarcina, iar tratamentul pe care il urmati nu recomanda deloc sarcina.
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum spuneti probabil ca nu este vorba de o sarcina. Este insa foarte probabil ca dereglarea menstruatiei este in stransa lgatura cu tratamentul pe care il urmati si care este un tratament ce influenteaza hormonii. Pe de alta parte, avand in vedere situatia va recomand cu caldura sa aveti mare grija in ceea ce priveste viata sexuala. Dereglarea ciclului menstrual aduce riscuri crescute de sarcina, iar tratamentul pe care il urmati nu recomanda deloc sarcina.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt insarcinata?
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 4Capsula de slabit intarzie menstruatia?
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 2Ciclu la 60 de zile !
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 0Sarcina?
- 3Menstruatie intarziata
- 0Întârziere menstruație anexita
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 0Lipsa menstruatie
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: