O fi sarcina?

13-12-2020
Sliceb
Nu este medic/terapeut
Sliceb
Bună,
Am o problema cu care ma confrunt de câteva zile. De 3 ani de când căsătorită am făcut doar dragoste neprotejat dar nu am reușit sa obțin nici o sarcina. La început am avut ciclul neregulat dar de 6 luni îl am destul de regulat. În ultima perioada îmi motitorizez ovatia cu testelor digitale iar luna trecuta am făcut dragoste în jurul zilele de ovulație.
Problema este ca luna aceasta, adică pana azi, mi a întârziat ciclul 9 zile. Am efectul un teste de sarcina în ziua 6 de întârziere, l am făcut la prânz, dar a ieșit negativ. Nu știu ce sa cred. Dureri nu am avut prementruale prea mari. Iar sani nu sunt ca de obicei, sunt mai moi și nu asa dureroși, doar dureri ca niște înțepături simt. Nu ma simt ca și cum as avea simptome de sarcină. Nu știu ce sa cred. La doctor nu pot sa merg iar analiza de să ce nu pot acum sa îmi fac.
Credeți ca ar putea fi o sarcina?
Am sa mai fac un test marți.
1 comentarii
0
17-12-2020, ora 15:24
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Buna ziua. Dupa 3 ani de incercari nereusite ar trebui ca atat dumneavoastra cat si sotul sa faceti niste investigatii pentru fertilitate. Incepeti cu sotul, ca e mai simplu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul