o boala de piele.
Buna Ziua, am 30 de ani, Am si eu o problema in urma cu cativa ani am avut un cos pe spate langa umar, lam stors si sa facut ca un fel de buba si a inceput sa creasca cate un pic cate un pic, a ajuns ca la vro jumatate de centimetru de culoare vanata e ca un fel de carne moarta nu iasa lichid nu iasa nimic din ea, acum de o saptamana am mai avut un cos pe brat tot asa lam stors si a cam inceput sa se faca tot ca al dupa spate, si sunt tare speriat nu sti ce o fi, daca puteti sa imi spuneti si mei cine stie ce o fi si ce pericol prezinta, multumes
2 comentarii
Buna ziua,
Ar putea fi un dermatofibrom sau o cicatrice. Un consult la dermatologie v-ar fi de folos in sensul stabilirii unui diagnostic corect si al conduitei pe care ar trebui sa o urmati.
Numai bine,
Ar putea fi un dermatofibrom sau o cicatrice. Un consult la dermatologie v-ar fi de folos in sensul stabilirii unui diagnostic corect si al conduitei pe care ar trebui sa o urmati.
Numai bine,
Ma numesc Cristina si de 2luni miau aparut niste pete pe maini rosi cu mijlocul alb apoi sau facut toate albe.Am luat nizoral pastile 10zile si unguient, am fost la dermatolog si mi-a dat canespor crema, triderm crema, terbisil pastile timp de 15 zile, dar nu vad nici un rezultat.Va rog mult sa imi spuneti ce sa mai iau, cu ce sa mai dau pt.a disparea acele pete, este o boala contagioasa?Va multumesc mult.CRISTINA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9imi crapa pielea de pe maini
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 7intepaturi ale pielii
- 9crema - factor de protectie solara
- 5Intepaturi ale pielii...
- 7lichen plan verucos un doctor va rog
- 7Mici basicute!
- 9Moluscum Contagiosum
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 6pitiriazis.. am primit tratament. Ce parere aveti?
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 5piele intarita cu aspect scortos
- 15pete pe corp
- 9De cateva luni, mama mea este suferinda de sclerodermia
- 2Probleme piele maini.
- 1Mancarimi de piele
- 0Amorteli ale pielii
- 3pete maroni pe piele si care se imultesc am nevoie de ajutor
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: