o boala de piele.

11-12-2011
scorpionalb
Nu este medic/terapeut
scorpionalb
Buna Ziua, am 30 de ani, Am si eu o problema in urma cu cativa ani am avut un cos pe spate langa umar, lam stors si sa facut ca un fel de buba si a inceput sa creasca cate un pic cate un pic, a ajuns ca la vro jumatate de centimetru de culoare vanata e ca un fel de carne moarta nu iasa lichid nu iasa nimic din ea, acum de o saptamana am mai avut un cos pe brat tot asa lam stors si a cam inceput sa se faca tot ca al dupa spate, si sunt tare speriat nu sti ce o fi, daca puteti sa imi spuneti si mei cine stie ce o fi si ce pericol prezinta, multumes
2 comentarii
0
12-12-2011, ora 08:42
Dr. Adelina Batog
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Adelina Batog
Buna ziua,
Ar putea fi un dermatofibrom sau o cicatrice. Un consult la dermatologie v-ar fi de folos in sensul stabilirii unui diagnostic corect si al conduitei pe care ar trebui sa o urmati.
Numai bine,
0
27-12-2011, ora 19:47
makymarian
Nu este medic/terapeut
makymarian
Ma numesc Cristina si de 2luni miau aparut niste pete pe maini rosi cu mijlocul alb apoi sau facut toate albe.Am luat nizoral pastile 10zile si unguient, am fost la dermatolog si mi-a dat canespor crema, triderm crema, terbisil pastile timp de 15 zile, dar nu vad nici un rezultat.Va rog mult sa imi spuneti ce sa mai iau, cu ce sa mai dau pt.a disparea acele pete, este o boala contagioasa?Va multumesc mult.CRISTINA
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •