pete pe corp
buna am pe piele niste pete de culoarea pielii asa ca niste alunite, miau iesit pe mana si pe gat va rog frumos daca puteti sa imi recomandati un unguent daca se poate, va multumesc frumos, va doresc o zi frumoasa am uitat sa mentionez faptul ca aceste pete nu ma mananca si sun foarte putine 4 pe mana si 2 pe gat, miau iesit de 2 zile multumesc
15 comentarii
am uitat sa va spu eu nu pot merge la medic deoarece sunt operata la picior lam avut rupt si momentan sunt izolata la pat de asta va rog sa imi spuneti ce crema as putea cumpara voi trimite sotul sa imi cumpere va multumesc frumos
buna ziua va rog frumos sa imi dati un raspuns si mie, astept de cateva zile, da nu imi raspunde nimeni, imi pare rau ca insist asupra problemei mele va multumesc mult
Buna ziua,
Pana cand reusiti sa mergeti la medic puteti incerca cu Travogen crema de 2 ori pe zi. Sper ca prin mana intelegeti brat (partea superioara a membrului superior).
Va rog, dupa cateva zile de utilizare sa-mi dati un feed-back.
Numai bine,
Pana cand reusiti sa mergeti la medic puteti incerca cu Travogen crema de 2 ori pe zi. Sper ca prin mana intelegeti brat (partea superioara a membrului superior).
Va rog, dupa cateva zile de utilizare sa-mi dati un feed-back.
Numai bine,
va multumesc foarte mult, pentru sfat am trimis sotul la farmacie sa cumpere TRAVOGEN, da pe brat va doresc multa sanatate si toate cele bune am sa va raspund in cateva zile
buna am si eu o inntrebare am o ciperca de piele care dureaza de zece ani.mia aparut dupa prima nastere medicul de familie mia dat tratament dar reapare mereu.ciuperca o am pe spate abdomen si acum mi se extinde pe gat si fata ce e de facut? va multumesc
Buna ziua,
Dumneavoastra ziceti ca e ciuperca dar as dori niste informatii suplimentare gen: cum arata leziunile, au disparut vreodata, mananca, etc. Astept detalii...
O zi buna,
Dumneavoastra ziceti ca e ciuperca dar as dori niste informatii suplimentare gen: cum arata leziunile, au disparut vreodata, mananca, etc. Astept detalii...
O zi buna,
buna ziua doamna doctor vreau sa va multumesc pentru crema recomandata, vreau sa va spun ca petele incep sa dispara fara a lasa urme tin sa va multumesc din tot sufletul va doresc multa sanatate si numai bine
buna petele sant de culoare maro am luat tratament care mia fost dat de medicul de familie si tot medicul de familie mia spus ca e ciuperca.da au disparut dupa tratament dar apar iar cam tot la o luna.nu ma mananca doar ma ustura dupa baie se extinde tot mai mult.ce tratanemt imi recomandati?multumesc
Buna ziua,
Este posibil sa aveti pitiriazis versicolor (o boala determinata de o ciuperca ce se gaseste obisnuit pe pielea noastra, de unde si tendinta de a recidiva).
Un tratament cu un antimicotic local (Travogen, Clotrimazol, Lomexin, etc) aplicat de 2 ori pe zi timp de 31 zile chiar daca leziunile dispar ar trebui sa duca la remisiunea leziunilor. Pentru a preveni recidivele puteti incerca sa utilizati pe post de gel de dus anumite sampoane ce contin substante antimicotice (Selegel, Mediket Versi, Nizoral).
Numai bine,
Este posibil sa aveti pitiriazis versicolor (o boala determinata de o ciuperca ce se gaseste obisnuit pe pielea noastra, de unde si tendinta de a recidiva).
Un tratament cu un antimicotic local (Travogen, Clotrimazol, Lomexin, etc) aplicat de 2 ori pe zi timp de 31 zile chiar daca leziunile dispar ar trebui sa duca la remisiunea leziunilor. Pentru a preveni recidivele puteti incerca sa utilizati pe post de gel de dus anumite sampoane ce contin substante antimicotice (Selegel, Mediket Versi, Nizoral).
Numai bine,
buna va mutumesc din suflet am luat ce mi-ati zis si incep sa mi dispara pete lucru care nu mi sa intamplat si cu alte unguiente.o sa tin cont de sfaturile dv.va multumesc
buna, am si eu o problema, este vorba despe niste pete albe pe ceafa, le am din vara asta si nu stiu de unde. Cateva persoane mia zis ca e ciuperca de apa. Va rog vreau sa stiu si eu un tratament sau cel putin ce credeti ca ar putea fi si cum as putea scapa de ele, se raspandesc, incep sa apara spre piept, fata :( astept raspuns. Va multumesc!
Buna ziua,
Se prea poate sa aveti pitiriazis versicolor. Puteti incerca o crema cu antimicotic (Travogen, Clotrimazol, Lomexin, etc) pana cand ajungeti la un medic dermatolog.
Numai bine,
Se prea poate sa aveti pitiriazis versicolor. Puteti incerca o crema cu antimicotic (Travogen, Clotrimazol, Lomexin, etc) pana cand ajungeti la un medic dermatolog.
Numai bine,
Va multumesc, ce mi-ati recomandat se poate cumpara si fara prescriptia medicala?
Hidrocortizon 1% e de folos? va multumesc inca o data!
Buna ziua,
Ce v-am recomandat se poate elibera fara prescriptie medicala.
E de preferat sa nu utilizati hidrocortizon (nu isi gaseste utilitatea in cazul ciupercilor).
Numai bine,
Ce v-am recomandat se poate elibera fara prescriptie medicala.
E de preferat sa nu utilizati hidrocortizon (nu isi gaseste utilitatea in cazul ciupercilor).
Numai bine,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 9imi crapa pielea de pe maini
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 2urgent! pete care dispar dupa o jumatate de ora
- 23fire de par pe sub piele
- 5ce poate fi. pete albe pe brate!
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 3pete maronii pe burta
- 24mancarimi pe baza nervoasa?
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 0boala de piele
- 3Pete pe burta, inchise la culoare (+poza)
- 6Regret ce am facut.
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 1Problema cu alunita
- 4Piele dura scrot (piele galbenuie, rosie) + durere tibie
- 2Alunita rupta
- 1Pete pe corp care nu dispar
- 2Pete rosii pe corp cauzate de BTS?
- 2Alunite cu puncte negre
Mai multe informații despre: Pielea pete pe piele Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: