am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
Va rog daca puteti sa imi spuneti ce problema ar putea fi daca am urmatoarele simptome: am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos. Azi dimineata a inceput cu dureri si usturimi mai suportabile dar acum dupa 10 ore ma doare si ma ustura din ce in ce mai rau
daca stiti despre ce este vorba va rog sa imi spuneti. Multumesc
daca stiti despre ce este vorba va rog sa imi spuneti. Multumesc
9 comentarii
Daca nu a aparut nici o eruptie, simptomatologia respectiva este mai degraba reflectarea unei afectari a unor nervi periferici; Ar fi bine sa mergi la un consult neurologic; numai bine
buna ziua,
am 25 de ani nsi de ceva vreme am o mare problema cu picioarele la nivelul pielii. imi apareau fire de par sub piele la nivelul gambelor, le smulgeam si imi ramineau cicatrici. acum apar din ce in ce mai putine fire de par sub piele dar au ramas cicatricile si cele mai vechi au capatat o culoare bej, putin mai inchisa decit pielea mea. am incercat tot felul de variante dar nimic in prezent ma dau cu crema de galbenele, am incercat si cu fluocinolon dar nici o schimbare majora. atunci cind ma dau cu crema si masez apasat sint mai puitn vizibile dar revin imediat.
va rog din inima sa ma ajutati, as vrea sa merg la mare vara asta si cu asa picioare nu am curaj.
va rog,
va multumesc
am 25 de ani nsi de ceva vreme am o mare problema cu picioarele la nivelul pielii. imi apareau fire de par sub piele la nivelul gambelor, le smulgeam si imi ramineau cicatrici. acum apar din ce in ce mai putine fire de par sub piele dar au ramas cicatricile si cele mai vechi au capatat o culoare bej, putin mai inchisa decit pielea mea. am incercat tot felul de variante dar nimic in prezent ma dau cu crema de galbenele, am incercat si cu fluocinolon dar nici o schimbare majora. atunci cind ma dau cu crema si masez apasat sint mai puitn vizibile dar revin imediat.
va rog din inima sa ma ajutati, as vrea sa merg la mare vara asta si cu asa picioare nu am curaj.
va rog,
va multumesc
Buna ziua,
am descoperit o clinica nou deschisa care are dermatologie, mi-am extirpat cativa negi cu azot.E super.
este pe Observatorului 109, se intra prin spate.Eu vii recomand cu caldura.
Salutari
am descoperit o clinica nou deschisa care are dermatologie, mi-am extirpat cativa negi cu azot.E super.
este pe Observatorului 109, se intra prin spate.Eu vii recomand cu caldura.
Salutari
Buna..Am si eu o "problema"...Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o indrumare la un medic dermatolog...pentru indepartarea pistruilor cu laser'ul..?Multumesc
buna ziua!sotului meu i se cojesc mainile!pielea care se ia este foarte marunta, il mananca si il furnica mainile!iar sub piele pe maini i s-au format niste basicute dure, ca niste bataturi mici, care in final se exfoliaza, nefiind purulente!ce ar puea face?
din ce oras esti ? ii recomand sotului tau sa consulte un medic homeopat cu experienta cum ar fi : Dr. Gheoerge Jurj (TM), Dr. Dumitrescu Ioan (Buc)., Dr. Raceanu (Iasi), Dr. Ileana Randasu (Buc), Dr. Doina Pavlovschi (Buc), Dr. Silvia Nedelcu (Buc), Dr. Zainescu Laura (Brasov), Dr. Adrian Alecu (Tg-Mures). Adresele le gasiti in internet.
am si eu un herpes circinat sau asa ceva mi s-a recomandat exofine (terbitafine )floridan, baneocin si TRAVOCORT CARE NU SE MAI GASESTE.CINE MA AJUTA SA INLOCUIESC SI EU TRAVOCORTUL DAR SA AIBE SI EFECT CU CELELALTE MEDICAMENTE SI CATE ZILE SE IA TRATAMENTUL
buna ziua,
mi-au aparut acum cateva zile usturimi in zona picioarelor dupa care s-au extins pe tot corpul.
Pot apare ca o reactie la stress? analizele de sange au iesit bune.anterior acestor usturimi am avut vreo cateva episoade de mancarime pe anumite zone ale pielii.Sunt disperata fiindca astept alt set de analize, am consultat un neurolog care mi-a spus ca sunt din cauza unei perioade tensionate.
Multumesc pentru vreun raspuns ori idee de la cineva care trece sau a trecut prin acesata situatie.
mi-au aparut acum cateva zile usturimi in zona picioarelor dupa care s-au extins pe tot corpul.
Pot apare ca o reactie la stress? analizele de sange au iesit bune.anterior acestor usturimi am avut vreo cateva episoade de mancarime pe anumite zone ale pielii.Sunt disperata fiindca astept alt set de analize, am consultat un neurolog care mi-a spus ca sunt din cauza unei perioade tensionate.
Multumesc pentru vreun raspuns ori idee de la cineva care trece sau a trecut prin acesata situatie.
Pot fi usturimi neuropate. Cereti tratament de la neurolog. Exista tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 3de cateva saptamani ma mananca toata pielea
- 34cancer de piele
- 6Piele de gaina
- 4De 2 ani imi apar multe semne
- 9crema - factor de protectie solara
- 10cancer de piele?
- 7pata pe umar mare maro de la soare, cred
- 51Ajutor - papiloame pe gat, decolteu, axila, fata si maini
- 4boala de piele?
- 6puncte rosii mici sub piele
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 3mi s-a cam depigmentat pielea de sub brat
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 6ce sa fac ca sa am mai multa imunitate la piele?
- 4miros urat al pielei
- 0Usoara rana infectata de la o batatura
Mai multe informații despre: Infectiile pielii Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: