NU stiu DE CE SUFAR...
incep prin a spune ca sunt inca elev la o scoala din galati in clasa a 12-a si am fost la un centru unde cineva m-a facut sa accept ca am avut ganduri de sinucidere.am iesit de acolo neom...a fost ceva de gen atac de panica si de atunci nu ma mai pot concentra absolut de loc.ma simt de parca as fi pe alta lume.uneori parca visez cu ochii deschisi.treptat, sentimentele mele parca dispar.ma gandesc mereu la moarte.am perioade cand imi vin ganduri de a omori oameni...nu stiu ce sa mai fac.de trei luni de cand sunt in starea asta simt ca alunec intr-un abis...am fost la psiholog si mi s-a zis ca imi va trece...am fost la psihiatru si mi-a dat cipralex.am luat seara 5mg si m-am trezit devreme cu o energie negativa in mine.parca as fi vrut sa distrug...imi e frica.nu stiu ce sa mai fac...vreau sa fiu din nou normal...cand am vorbit cu acea persoana am simtit ca si cum ceva mi-ar fi intrat in piept ar fi coborit si mi s-a oprit in sira spinarii...parca am uitat sa fiu om...ma izolez.ai mei parca nu fac nimic pt mine.VA ROG ajutati-ma!!!!
8 comentarii
Cum ai iesit de acolo neom!?Povesteste in amanunt despre ce ti-a spus omul acela, poate a avut o energie mult prea mare iar cuvintele lui au actionat asupra ta ca si cand ai fi fost in transa hipnotica sau poate a adoptat vreun siretlic, poate te-ai speriat prea tare!Daca medicamentul dat de psihiatru nu e bun du-te sa-ti dea altul pt ca si pastilele sunt importante!De ce sa te izolezi!"Urla"si spune-ti supararea, zapaceste oamenii, e bine sa te descarci si poti ajunge mai rau daca te inchizi in tine!
eram destul de relaxat.de fapt vorbele tipei de acolo s-au transformat intr-un cutit care parca au intrat in mine.m-am gandit si eu la sperietura sau la chestia cu transa hipnotica.tipa mi-a zis ca din testul de personalitate rezulta ca pot fi usor influentabil, ceea ce e oarecum e avarat si apoi m-a tot intrebat de gandurile de sinucidere(pe care le-am marcat dintr-un exces de singuratate...cred k fiecare le avem la un anumit moment la nervi).si m-a intrebat de ele pana am raspuns ca au fost.m-a tratat apoi ca pe un bolnav mintal, ca si cum problema asta ar fi existat cu adevarat.ei, de-acolo am iesit speriat...acum am ajuns sa imi pun tot felul de intrebari tampite...socul a fost foarte mare si acum simt ca imi pierd discernamantul.nu stiu ce sa mai fac.eu vreu sa traiesc.vreau sa uit de jivina aia ordinara care mi-a distrus 3 luni din viata...n-am fost in stare nici macar sa merg la banchetul de sfarsit de clasa a 12-a.parca uit de clipele frumoase din trecut, prezentul e mereu apasator si viitorul...mi-e frica sa ma gandesc...ma doare capul foarte tare si nu pot sa ma concentrez la aproape nimic din ce fac.tot timpul ma gandesc la moarte si la ce urmeaza...vreau sa uit totul si sa fiu din nou om normal. de fiecare data cand aud de ceva pe la televizor, etc..legat de moarte sau de sinucidere tresare ceva in mine.adica tipa de-acolo mi-a zis ca eu am samanta, si deci la orice greutate pe care o intampin as putea sa ma descarc...in felul in care a inteles ea.am visat si niste porcarii noaptea si m-au demoralizat.acum imi e frica sa nu innebunesc.psihiatrul spunea ca am facut un soc psihogen.si apropo, mai am uneori niste flash-uri...gen deja-vu.adica vad ceva si parca as mai fi vazut-o o data.cineva mi-a spus ca ar fi amintiri din alte vieti...eu nu vreau sa cred asta.nu stiu ce naiba am...parca pierd contactul cu realitatea.
Sunt multe feluri de oamenii iar cei care stapanesc psihologia pot sa-ti dea niste stari!Iti sugerez sa te duci la un psiholog faimos(poate dintr-un alt oras)si sa ceri hipnoza, omul poate afla ce ai trait in momentul acela mai mult decat poti tu intelege sau relata si iti poate imprima(in transa) cuvinte ce te pot face sa treci peste!Visele si starea de spirit se datoreaza socului!Pastilele pt tulburari psihice iti pot da diverse stari!Nu lasa sa treaca timpul ca acest gen de probleme nu se vindeca de la sine si poti sta ani de zile cu aceasta stare si gandeste-te in ce fel va fi viata ta!Nu lasa o rauvoitoare(poate repetenta in facultate)sa-ti afecteze viata si ia atitudine ca esti tanar!
Daca esti usor influentabil sa stii ca ai probleme cu increderea de sine si aceasta e f.importanta in tot ce faci!Ce motive ai?
Si eu am avut un soc acum cativa ani si sa stii ca merita sa te razbuni, daca femeia ti-a schimbat viata gaseste o metoda sa i-o platesti!
multumesc mult Greece woman.totusi unde as putea sa gasesc un psiholog care sa faca sedinte de hipnoza, dar cat mai repede pt k eu am bac-ul in mai putin de o luna.si nu stiu daca as vrea sa retraiesc momentele alea.adica am vazut prin filme ca oamenii ies destul de tulburati din transa hipnotica dupa ce rememoreaza anumite intamplari.oricum s-ar putea sa gresesc.de obicei seara ma simt mai bine, dar dimineata la trezire, iar imi aduc aminte.si gandurile astea parca stau paralele undeva in mintea mea...apropo de tipa:n-am gasit nici o lege cu privire la ce mi-a facut.multi oameni mi-au spus ca a gresit, ca testele de personalitate nu se comenteaza sub nici o forma cu subiectul.si mai important, dupa cum zicea unul din prietenii mei:daca-i zici unui pusti care s-a lovit ca o sa-i cada mana, el va fi convins ca o sa-i cada.chestia e k nu stiu ce sa-i fac tipei.sincer as vrea sa merg 1 data la ea si sa ii fac ce mi-a facut ea mie.oricum mulktumesc pt raspunsuri.
Cauta pe net unul din Bucuresti!Respectiva are un sef sau sefa si te poti duce cu mai multe persoane si sa-i faceti un scandal monstru ei si sefei/sefului(ca are in subordine astfel de persoane)!Poti sa o iei ca o lectie a vietii, in sensul sa nu te mai lasi influentat asa usor de persoane ca nimeni nu poate stii exact cum va ajunge o persoana in timp(doar D-zeu), ca unii oameni sunt mai rautaciosi si ca oricand poti sa mai dai de astfel de oamenii si tu trebuie sa fi tare!
in ce context ai facut testul de personalitate ?? ai avut nevoie sau ai fost doar curios ?? eu l-am facut cand am dat examenul de sofer si mie mi-a spus ca am o problema, ca sunt in prag de psihoza. si asta s-a intamplat pt ca eu nu ma inteleg cu cei din familia mea si am bifat niste chestii aiurea pt ca tocmai ma certasem cu taica-meu !! am stat si m-am gandit dupa si mi-am dat seama ce s-a intamplat ! cat despre sinucidere cred ca fiecare dintre noi a avut un moment in viata (sau ma rog sunt unii mai fericiti ) cand si-a dorit sa moara, sau sa fi murit !! si de omorat pe cineva cred la fel ca toti avem o persoana pe care vrem s-o omoram la un moment dat. sa-mi spuna mie cineva ca nu a stat de vorba cu alta persoana pe care nu "i-a venit sa o stranga de gat "". dar asta nu inseamna ca a strans-o !!! si dupa faza aia cu psihoza si eu am vorbit cu un psihiatru si nu este nimic in neregula cu mine ! cred ca are dreptate psihiatrul la care ai fost ! te-ai speriat pur si simplu. parerea mea este ca nu trebuie sa te izolezi ci sa stai cat mai mult cu cei de varsta ta si in genereal cu persoane vesele. ce ti-a zis prietenul tau e adevarat !! incearca si tu sa-i spui cuiva " ce ai nu te simti bine ?? esti cam galben la fata !" si sa vezi cum isi schimba culoarea fetei ! mie de exemplu, mi-a zis un doctor ca e posibil sa am cancer ! sunt o persoana tanara, nu am luat in calcul aceasta posibilitate, plus ca mi-a provocat atacuri de panica. dar nu m-am lasat, am schimbat doctorul si totul e ok. cat despre vise. eu am cosmaruri de cand a murit mama mea si sunt unele atat de rele incat ma apasa toata ziua, dar nu mi-am facut probleme din cauza asta, stiu ca nu sunt adevarate si probabil o sa-mi treaca ! lasa trecututul in urma si priveste viitorul cu incredere ! esti foarte tanar, eu cand eram de varsta ta credeam ca pot muta muntii, asa esti si tu. si ce ai facut ai luat bakul ??? :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ameteala, obosela, panica
- 8nu stiu ce se intampla
- 6Masochism?
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 6Probleme cu niste bubite pe penis
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 3frica si panica
- 8Relatia dintre un profesor si o eleva
- 4De prea mult timp...deja
- 8urticarie la copil de 15 ani
- 5renuntarea la zoloft
- 15Am nevoie de sfatul mamelor - problema adolescent
- 19Eu si atacurile de panica! Povestea mea care a prins culoare intr-un sfarsit.
- 13Atac de panica sau nu?
- 2atac de panica sau inima?
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 1Sagetaturi si senzatie de amorteala
- 5Insomnie dupa vaccin
- 1Batai rapide ale inimii
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: