nu știu ce tratament sa iau sau ce e

21-02-2018
Georgian1985
Nu este medic/terapeut
Georgian1985
De 3 luni am un disconfort an gât simt ceva acolo și ma și doare la anghitire a-mi vine sa anghitire mereu nu e o durere insuportabila. Mai mult ca o usturime. Am flegme an gât le simt acolo. Problema e ca la analize nu mi-a ieșit nici streptococ nici heliobacter. La controlul ORL mi sa spus să-mi scot doua masele antradevar una e mai cariata da nu ma supăra iar cealaltă e cea de minte ca și tratament pana scot măselele mi sa dat tonsinotren. Dar nici o schimbare nici noaptea nu pot dormi din cauza disconfortului. Ieu sincer simt o durere când apăs cu degetul an gât pe peretele gâtului la interior . Sunt fumător dume de mic un pachet și ceva la zii beau și alcool ocazional am 32 de ani
4 comentarii
1
21-02-2018, ora 19:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. La gastrologie se fac investigatiile necesare
Acolo e problema de baza
2'restul citesti pe forum...sunt sute de pistari asemanatoare
0
21-02-2018, ora 20:08
higuain
Nu este medic/terapeut
higuain
Buna seara imi spuneti va rog frumos cum pot sa scap de senzatia de uscaciune si de nod in gat, senzatia de nod in gat apare cateodata, si simt cateodata cand inghit parca as avea o zgarietura, nodul in gat poate sa fie din cauza psihologica?
1
22-02-2018, ora 20:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
simplu
initial NU consumi deloc bauturi acidulate, fructe citrice, mancare cu otet, lamai, rosii, struguris.a care produc aciditate in somn
daca doar regimul nu ajuta...citesti ce am scris mai sus punt 1 si punct 2
0
22-02-2018, ora 21:20
higuain
Nu este medic/terapeut
higuain
Va multumesc frumos
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •