Ca o presiune in gat

Buna ziua, am aproape 30 de ani, iar de aproape 1 an cred, sau poate putin mai mult, am impresia ca ceva nu este ok cu gatul meu. Cand stau intinsa, dar cu gatul sprijinit de ceva, si imi ating barbia de piept ca sa zic asa, simt o oarecare presiune, orecum la nivelul amigdalelor.
Nu am dureri, la inghitit, dar uneori, rar ce i drept, am ca niste junghiuri foarte rqpide, in anunite parti ale gatului( nu la musculatura). De asemenea imi simt gatul, trahea( daca nu zic vreo prostie), mi se pare ca este foarte tare si rigida. Nu stiu acum daca pur si simplu nu exagerez eu, la sfarsitul la 2020 mi am facht si analizele uzuale pentru tiroida si atunci iesisera ok.
Ce ar putea sa fie? Posibil sa fie numai in capul meu?
Va multumesc
Nu am dureri, la inghitit, dar uneori, rar ce i drept, am ca niste junghiuri foarte rqpide, in anunite parti ale gatului( nu la musculatura). De asemenea imi simt gatul, trahea( daca nu zic vreo prostie), mi se pare ca este foarte tare si rigida. Nu stiu acum daca pur si simplu nu exagerez eu, la sfarsitul la 2020 mi am facht si analizele uzuale pentru tiroida si atunci iesisera ok.
Ce ar putea sa fie? Posibil sa fie numai in capul meu?
Va multumesc
3 comentarii

Gatul face parte din tractul Digestiv. Are acelas nerv și acelas sistem limfatic de la vârful limbii la colon
Ce înălțime și câte Kg ai??
Ce înălțime și câte Kg ai??

Am mai scris pe forum
Unele alimente acre. Oțet. Lamai. Usturoi consumate la cina și
Dukciuri fructe. Acidulate după cina
Produc reflyx silențios în somn care inflamează ușor Faringele și da acel disconfort
Unele alimente acre. Oțet. Lamai. Usturoi consumate la cina și
Dukciuri fructe. Acidulate după cina
Produc reflyx silențios în somn care inflamează ușor Faringele și da acel disconfort

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Problema gat nedeterminata.
- 9probleme gat de 3 saptamani
- 3mierea cu propolis si polen poate irita gatul?
- 1bubite sau umflatura in gat
- 0Problema la gat
- 1Infectie ?
- 0Cancer la gat ?
- 1Gat inflamat
- 2Amigdale umflate
- 2Apasare in gat
- 1Dureri și varsaturi
- 3Constrictie, spasme in interiorul gatului, Va rog mult sa imi raspundeti
- 3O mica galmita langa omulet
- 18Disperare, stare de anxietate continuă, sentiment de groază
- 1Nod in gat si iritatie