nu stiu ce sa cred

Buna as avea o intrebare.Am avut un contact sexual neprotejat, eu neluand contraceptive, dar am luat Postinor dupa cum scrie in prospect(prima pastila in prima ora dupa contactul sexual, iar a doua dupa 12 ore de la prima pastila).Contactul sexual l-am avut in data de 14.07 si ciclul trebuia sa imi vina in data de 29.07 dar mi-a venit in 20.07 cu 9 zile mai devreme.Postinor-ul provoaca venirea ciclului mai devreme decat trebuie, sa am motive de ingrijorare sau nu?Este posibila o instalare de sarcina?Va multumesc anticipat
Am luat un test de sarcina si a iesit negativ dar azi(05.08) mi-a venit din nou cilul nu stiu ce sa cred ma ingrijoreaza situatia asta..nu inteleg se poate sa se fii dereglat ciclul de la Postinor?
Am luat un test de sarcina si a iesit negativ dar azi(05.08) mi-a venit din nou cilul nu stiu ce sa cred ma ingrijoreaza situatia asta..nu inteleg se poate sa se fii dereglat ciclul de la Postinor?
1 comentarii

Evident singerarea aparuta in 20.07, este datorata Postinor(DE ALTFEL, ESTE SCRIS SI PE PROSPECT CA O ASTFEL DE SINGERARE POATE APARE). Parerea mea este ca menstruatia dvs a avut loc acum, pe 5.08

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??