Nu știu ce am !!!! văd perfect dar totuși ceva ma supără, ma simt foarte plictisita
Bună ziua! Revin cu o intrebare la voi pentru a ma putea liniștii oarecum. De vreo săptămâna se întâmpla niște chestii foarte ciudate cu mine și nu știu cui sa ma adresez. Ma deranjează ceva in vedere, văd perfect dar totuși ceva ma supără, parca ma trece așa un val de caldura prin corp și după aceea parca sunt alt om, sunt conștientă de tot ce facă dar nu ma simt normal, vorbesc foarte mult cu mine in gând și am impresia ca îmi pierd mințile, îmi repet încontinuu ca nu am nimic, dar eu bine nu ma simt. Pe lângă toate astea ma simt foarte obosita, ma simt foarte plictisita și parca nu mai am chef de nimic. Stările pe care le trăiesc nu prea le pot descrie pentru ca nu știu exact ce se întâmpla. S-a mai confruntat cineva cu așa ceva?
14 comentarii
Buna Ana Maria! Ce descrii tu pare a fi vorba de un sindrom anxios-depresiv, dar pentru un diagnostic, iti recomand sa mergi la o evaluare din partea unui psiholog clinician. El iti va spune daca e necesar sa combini tratamentul psihiatric, cu psihoterapie. Pt ca si psihoterapia este necesara, pe langa acea evaluare clinica.
Bună ziua! Vă multumesc frumos pentru răspuns. Am avut deja o prima ședința cu un psiholog acum 1 săptămâna dar pe atunci nu avusem aceste probleme. Mi se par foarte dificil de depășit și am impresia ca nu o sa ma mai pot vindeca niciodată. Mi-e frica sa iau tratament medicamentos pentru ca am citit foarte multe păreri negative sau fără rezultat de la pastile, as dori sa ma vindec doar prin psihoterapie dar nu știu cum sa fac asta.
Bună seara! Nici nu știu cum să mă fac înțeleasă, văd totul clar dar totuși ceva mă deranjează. Parcă totul este așa puțin întunecat, mereu mă uit pe sus să văd dacă este vreun bec ars și îmi vine să mă frec mereu la ochi.
O chestie similara am si eu cand mai am migrene, de exemplu imi sta mai mult lumina pe ochi si apare ca un flash care sta cateva secunde.La mine mai apar si niste punctulete, ca si cum m-as uita la un televizor cu purici.
Daca aveti si dvs asa ati putea merge la un neurolog sa ii explicati exact, eu dupa tratament mi-am mai revenit cat de cat.
Daca aveti si dvs asa ati putea merge la un neurolog sa ii explicati exact, eu dupa tratament mi-am mai revenit cat de cat.
Nu mai cititi despre efectele negative ale medicamentelor psihiatrice. Ele sunt facute sa ne simtim mai bine cu ele decat fara ele. Daca sunteti diagnosticata cu depresie/anxietate, tratamentul e o pastila pe zi de antidepresiv. Se ia la inceput jumatate de pastila 5-7 zile sa vedeti cum reactionati si apoi se creste la o pastila pe zi. Daca vor exista efecte secundare, se vor retrage dupa prima luna de tratament.
Eu zic ca se merita sa luati o pastila pe zi ca sa va simtiti bine si sa functionati normal.
Eu zic ca se merita sa luati o pastila pe zi ca sa va simtiti bine si sa functionati normal.
AlbertRufus, ceea ce spui tu nu mi se întâmpla in schimb dacă ma uit pe un perete alb văd niște pete negre
Clara_p am sa ma mai gândesc, însă mi-e foarte frica de tratament.
Nu are de ce sa iti fie frica. Se incepe cu jumatate de pastila.
Astăzi dimineata la ora 4 jumătate m-am trezit din somn speriata și când mi-am atins fața cu mâna îmi simțeam capul foarte mic și după aceea am avut senzația ca și mâna este la fel. Parca tot corpul era diminuat. Ce înseamnă asta, am înnebunit?
Nu, se cheama sindromul Alice in Wonderland, am mai avut si eu episoade dar au trecut.
Buna ziua. Este foarte important sa continuați sa faceți psihoterapie, de preferat cea cognitiv comportamentala. Multă sănătate!
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Buna ziua! Nu am încetat psihoterapia, urmez o terapie de tip cognitiv comportamentala, am făcut cam 5 ședințe pana acum. Sper sa-mi ajute cu ceva. Multumesc de răspuns!
Super! Este foarte importanta! Daca simtiti insa ca exista o lipsa de chimie cu terapeutul in cauza, schimbati pana va simtiti confortabil! Mult succes!
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Psih. Zsolt Orban
Therapy Sessions
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Cum pot sa rupi legaturile emotionale
- 3Bilet de trimitere către psihologie
- 4Tulburare bipolara Casatoria
- 35Tulburare bipolara
- 1Depresia si nevoia de oameni
- 4Boala mentala grava - ce e de facut?
- 2Este posibil sa ramai in regresie pe ani?
- 2Tratament ADHD
- 3Depresie pe fond dizarmonic
- 5Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid