Medicamentul Rispen tulburari
Salut am primit tratamen de la un psiholog cu medicamente rispen mi s a spus sa iau jumatate de pastila, problema este ca dupa ce iau jumatate de pastila simt dupa 3-4 minute de la administrarea medicamentului ca pur si simplu ma tulbura rau de tot si tot mai rau timp de 4-5 ore continu, eu nu pot sa le mai iau ca pur si simplu nu imi e bine, cunoasteti niste cauze in concordanta cu medicamentul ce produc astfel de stari/simptome?
2 comentarii
Bună! Psihologul nu dă medicamente, probabil psihiatrul ti - a dat. Discută orice reactie cu psihiatrul, el e singurul in masura sa- ti modifice tratamentul sau dozele.
Bună ziua,
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 24Oboseala la efort fizic alert (gen alergat, sarit etc.) pe antipishotice (neuroleptice)?
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 2Olanzapina se ia si la pranz?
- 41Despre rispolept
- 0Schimbare loc de munca
- 2Cel mai nou antipsihotic alocat in România si in lume
- 5Cola
- 6Exista antipsihotice fara efecte secundare ca amenoreea?
- 3Sunt interesat despre Trevicta?
- 1Poti sa ramai impotent de la rispolept?
- 8Posibil prolactina mărită de la antipsihotice?
- 3Risperidonă
- 9Se mai găsește Zyprexa (olanzapina originală)?!
- 3Constipație anafranil
- 6Toc serlift Control
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 1Alt antipshiotic
- 2Olanzapina 5 mg care e mai buna și nu sedează așa tare?Orodispersabila sau normala?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: