Medicamentul Rispen tulburari
Salut am primit tratamen de la un psiholog cu medicamente rispen mi s a spus sa iau jumatate de pastila, problema este ca dupa ce iau jumatate de pastila simt dupa 3-4 minute de la administrarea medicamentului ca pur si simplu ma tulbura rau de tot si tot mai rau timp de 4-5 ore continu, eu nu pot sa le mai iau ca pur si simplu nu imi e bine, cunoasteti niste cauze in concordanta cu medicamentul ce produc astfel de stari/simptome?
2 comentarii
Bună! Psihologul nu dă medicamente, probabil psihiatrul ti - a dat. Discută orice reactie cu psihiatrul, el e singurul in masura sa- ti modifice tratamentul sau dozele.
Bună ziua,
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Solian
- 5haloperidol, coaxil
- 6cine a luat rivotril si cum l-a suportat?
- 47tulburare psihotica
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 7Eglonyl - are ca efecte secundare oprirea menstruatiei?
- 6Quetiapina 50
- 3Sunt interesat despre Trevicta?
- 19Continuare tratament antipsihotic, 2 psihiatri, 2 pareri diferite
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 6Xeplion! am ajuns la 105 kg
- 1Romparkin
- 12Nu simt nimic, nici bucurie, nici tristete, nici plictieseala, sunt ca o carcasa goala
- 2Ce antipshiotice te ajuta și pe partea anxietății!?
- 6Aripiprazol in depresie
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 15Tulburare bipolara
- 5Dacă iau Olanzapina injectabilă voi dormi mai puțin?
- 15Lista antipshiotice
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: