Intrebari / nelamuriri despre penis
Salut! Nu sunt genul de baiat care cauta raspunsuri pe internet dar mna..
Deci.. am varsta de 16 ani si am cateva intrebari legate de penisul meu
Sunt virgin, lungimea lui este cam de 14-15cm in erectie si nu e foarte gros..
Este buna o asemenea lungime pentru varsta mea? Nu sunt nici foarte inalt... cam 1.63
Urmeaza sa am primul contact sexual si vreau sa stiu daca partenera ar fi satisfacuta..
Capul penisului, chiar daca este cat de cat maricel este acoperit de piele, de ce oare?
Multumesc pentru timpul acordat!
Deci.. am varsta de 16 ani si am cateva intrebari legate de penisul meu
Sunt virgin, lungimea lui este cam de 14-15cm in erectie si nu e foarte gros..
Este buna o asemenea lungime pentru varsta mea? Nu sunt nici foarte inalt... cam 1.63
Urmeaza sa am primul contact sexual si vreau sa stiu daca partenera ar fi satisfacuta..
Capul penisului, chiar daca este cat de cat maricel este acoperit de piele, de ce oare?
Multumesc pentru timpul acordat!
3 comentarii
Buna seara, daca nu esti genul care cauta informatii pe internet incearca varianta sa mergi la un control ginecologic ca sa vezi daca este totul in regula (din punct de vedere anatomo-fiziologic). Daca totul este in regula partea cu satisfacerea partenerei tine de experienta si se rezolva cu timpul si cu educatie sexuala, dar nu facuta din filmele pentru adulti ci din surse medicale, profesioniste si verificate.
Satisfacerea partenerei nu tine de marime in mod special ci de atentia pentru nevoile ei (a se citi: "preludiu") si comunicare.
Satisfacerea partenerei nu tine de marime in mod special ci de atentia pentru nevoile ei (a se citi: "preludiu") si comunicare.
Gab 16, Lungimea penisului tău este bine; este mai important să știți cum să stimulați clitorisul partenerului dvs., oral sau manual. Majoritatea femeilor nu primesc suficientă stimulare de la un penis din vaginul lor, pentru a le aduce orgasmul. Au nevoie de altă stimulare, așa cum am spus. Trebuie să ai răbdare cu al tău și al partenerului tău pentru a ști când este momentul potrivit și pentru a fi sincer în ceea ce îți este plăcut amândoi. Nu există o regulă absolută care să se aplice tuturor, doar fapte biologice care trebuie să aibă prioritate, dar numai după ce sunteți cu adevărat îndrăgostiți și gata. Pentru majoritatea cuplurilor asta înseamnă căsătorie. Pot fi numit „prea bătrân” pentru părerea mea, așa cum este, dar nu îmi cer scuze pentru asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 12sex la 16 ani? varsta potrivita?
- 4oare de ce dupa dezvirginare nu mi-a curs sange?
- 4cum sa fac acest pas...
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 2efecte a primului contact?
- 1Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 2Problema erectie
- 2Ajutati-ma! primul meu contact sexual
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 3Nu reușesc sa simt plăcere prin penetrare cu degetul
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 1Pot fii însărcinată?
- 1Primul act sexual