Nu pot sa dorm noaptea
Buna ma puteti ajuta macar cu niste sfaturi, am o pretena care nu doarme deloc noaptea si a ajuns la capatul puterilor orce medicament nu are efect decat cateva zile a incercat tot ce e in domeniul naturist imi este mila de ea si vreau sao ajut daca aveti vreo solutie va rog sa ma ajutati..Doamne ajuta.
aghia: spune-i sa incerce cu torser... asa cum am spus mai devreme. cu siguranta o sa functioneze..dar depinde de timp / daca il foloseste corect... si nu mai luati chimicale!.
buna, cu aceleasi probleme ma confrunt si eu de 6 ani (ma refer la insomie) si ce vreau eu sa-ti spun e ca daca vrei sa vorbesti despre religie, Dumnezeu, Alah sau cine stie ce dute pe un site religios ca vorbind despre religie pe un site dedicat insomniei ii outTopic.CEi care cauta un tratament pt. insomie nu le pasa de religia ta, so if u want to meet god go pray to church.SI daca cineva spune ca cine stie ce aparat sau tratament medicamentos ii, , unicul si chiar da rezultate il cred...ce comentezi tu acolo e cam asa...un om in mijlocul desertului sta la umbra, un prieten ii zice hai ajuta-ma si tu sa cautam apa ca aici murim de sete..celalat zice dute cauta tu ca pe mine, ma ajuta dumnezeu si mi-a turna apa drept in gura, deci data viitoare abtine-te...nu astept raspuns/
0
17-08-2010, ora 19:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Gazbzz,
Vă mulţumesc pentru mesaj. Chiar dacă nu aşteptaţi răspuns, îl veţi primi.
Acesta este răspunsul: DUMNEZEU să vă ierte!
Toate cele bune.
Cu iubire şi respect,
Nick
P.S. - Voi continua să vorbesc despre Dumnezeu, iar dvs. nu veţi fi "forţa" care mă va opri. Mulţumesc pt. înţelegere!
Vă mulţumesc pentru mesaj. Chiar dacă nu aşteptaţi răspuns, îl veţi primi.
Acesta este răspunsul: DUMNEZEU să vă ierte!
Toate cele bune.
Cu iubire şi respect,
Nick
P.S. - Voi continua să vorbesc despre Dumnezeu, iar dvs. nu veţi fi "forţa" care mă va opri. Mulţumesc pt. înţelegere!
Cu siguranta unele informatii sunt de ajutor dar trebuie sa intelegi ca e outTOpic daca procedezi asa.Fiecare om are dreptul la libera exprimare si nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni si nici n-o fac(caci nu-mi pasa) .Dar daca toti oameni ar incepe sa vb. despre religie sau aparitia formei de viata pe pamant(homo sapiens)sper ca nu ma insel, fie ea prin religie sau stiinta ar fi un haos total, caci fiecare om are o parere diferita.Fie ca crezi in Dumnezeu sau in omuleti verzi, (religia) trebuie sa o tii pt tine..lol. si pana la urma ar trbuii sa stii ce se poate spune public si ce tii pt.tine si daca cineva spune voi continua sa vorbesc despre Dumnezeu iar dvs. nu veti fi forta care ma va opri; sau orive legat despre religie( va suna a blasfemie) caci ar da impresia unui fals profet (care vorbeste despre Dumnezeu-etalandu-si parerile personale.Si precizez ca preotii vb. din biblie (ei citesc) nu se apuca sa-ti spuna ca asa si asa.Si chiar si ei o fac in biserica(deci pt.cei care vor sa auda).Si daca esti credincios bravo tie(o tii pt tine), nu e nevoie sa demonstrezi nimic sau sa-i convingi pe alti(caci din nou dai impresia unui fals profet) si suna de parca ti-ai cauta adeptii.Si sper ca s-a observat ca am generalizat (subiectul fiind religia),
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Insomnii - Tulburare schizoafectiva
- 19vreau un sfat-insomnii
- 2insomnie puternica la menopauza!
- 4insomnie
- 7De 3 zile nu pot dormi!Sunt si insarcinata!Sunt disperata!
- 0sfaturi depresie severa si insomnie
- 3tulburare deliranta sau schizofrenie paranoida?
- 4sunt foarte agitata si nelinistita + am insomnii...
- 4Ajutor, nu dorm de 14 ani!
- 20Bolnav de schizofrenie
- 3Nu stiu cum pot sa reduc tigarile
- 1Pensie grad 3 schizofrenie
- 3Dupa odihna totul revine la normal
- 19Insomnie cronica
- 1Insomnie
- 2Prieten cu probleme - cu schizofrenie paranoica, el zice ca este sanatos, nu vrea tratament
- 7Pensie boală schizofrenie paranoidă
- 1Bună ziua!!am schizofrenie paranoida și 35 de ani
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
Mai multe informații despre: Insomnia schizofrenia paranoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: