Nu pot respira în intregime
Salut TPU! Am și eu o problema. Simt un nod in gat, însă nu la mărul lui Adam, mai jos puțin. Acum 2-3 seri am avut o senzație dubioasa rau. În sensul ca în starea de veghe, am simțit 2-3 secunde ca mi se taie respirația. Însă aseară nu am avut nimic, nu am simțit nimic. Am citit despre Apnee. Însă nu ma regăsesc mai deloc în simptomele Apneei, de exemplu: (somnolență pe timpul zilei, iritabilitate, sforăit, dificultate de a dormi/adormi, dificultate de concentrare, vise urate, etc). Cand adorm am un somn foarte profund și linistit, nu am treziri pe timpul nopții. Țin sa menționez ca pe la 8-9 ani am fost operat de polipi, am fost diagnosticat cu sinuzita + deviație de sept. Am fost în urma cu mai puțin de o luna la control la ORL. Nimic, nu mi au spus nimic in afara de ce știam, o noua mențiunea a fost faptul ca la 18 ani ma voi opera de deviație, atat. Alte simptome nu mai am, uneori dispnee cred, dar poate fi pe plan psihic. Sunt super temător ca as putea avea ceva boli + teama de moarte, chiar dacă sunt copil, chiar dacă analizele au ieșit perfecte, RMN la cap perfect, rinichi / vezica perfect. Ce ar putea fi?
2 comentarii
Buna!
Poate fi o somatizare de anxietate. Teama de ceva grav sau teama de moarte tin tot de anxietate. Nu e ceva grav.
Daca considerati ca vreunul dintre simptome este deranjant, adresati-va unui psiholog.
Poate fi o somatizare de anxietate. Teama de ceva grav sau teama de moarte tin tot de anxietate. Nu e ceva grav.
Daca considerati ca vreunul dintre simptome este deranjant, adresati-va unui psiholog.
Am observat ca atunci când nu bag în seama / nu ma gândesc, parca uit de nod, de senzația ca nu mai am aer.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de stomac
- 79Lipsa de aer. Ce trebuie sa fac?
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 5nu pot respira
- 5dificultati la respiratie
- 23saliva spumoasa si vascoasa
- 12Nu mai pot cu gatul asta
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 2Nod in gat!
- 8Puncte mici albe pe amigdale, usturime in gat si nod in gat
- 1Probleme respiratorii din gat
- 1Am o senzatie de rece in gat si un pic de mancarime
- 1Respiratie grea
- 4Urgent rasp - nod in gat
- 2Amigdale umflate
- 8Tuse care nu se rupe asemenea unui nod in gat
- 1Respiratie ingreunata, transpiratii dureri de umeri dar fara febra si fara tuse
- 5Tulburare respiratorie?
- 16Slabiciune, nod in gat, stari lesin
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: