Respiratie si inghitire dificila
As dori sa stiu ce inseamna accentuare a desenului pulmonar interstitial cu aspect de tip reticular, infrahilar, bilateral ? ( radiografie plamani)
Prezint dificultati de respiratie si inghitire dificila, toate acestea au inceput dupa ce am luat lyrica pt amorteli si dureri musculare ( mi s a zis ca am fibromialgie), insa inainte respiram si inghiteam normal. Apoi mi l au schimbat cu afa stem complex foarte bun pt picioare/ maine dar continua prb de inghitire si respiratie. Mi am facut un examen clinic n au gasit nimic, am luat si bariu si nu se vede nimic. In cazul plamanilor e grav? Sau ce poate insemna( restul au iesit ok la radiografie)
Prezint dificultati de respiratie si inghitire dificila, toate acestea au inceput dupa ce am luat lyrica pt amorteli si dureri musculare ( mi s a zis ca am fibromialgie), insa inainte respiram si inghiteam normal. Apoi mi l au schimbat cu afa stem complex foarte bun pt picioare/ maine dar continua prb de inghitire si respiratie. Mi am facut un examen clinic n au gasit nimic, am luat si bariu si nu se vede nimic. In cazul plamanilor e grav? Sau ce poate insemna( restul au iesit ok la radiografie)
2 comentarii
Bună ziua! Fumați? Ați fost recent răcit? Este o modificare nespecifică, fără asociere cu alte simptome nu indică ceva. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi binecuvântată!
Multumesc. Mentionez ca nu am fost racita demult si nu am fumat niciodata.
Respir si inghit greu sunt singurele simptome aparute in urma administrarii lyrica.( inainte nu prezentam asemenea simptome)
O zi binecuvantata!
Respir si inghit greu sunt singurele simptome aparute in urma administrarii lyrica.( inainte nu prezentam asemenea simptome)
O zi binecuvantata!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 170operatia de deviatie de sept
- 5Senzatie ciudata in gat, respiratie greoaie
- 1Respiratie cu portia!
- 3Dispnee si alte simptome am probleme pulmonare?
- 1Probleme respiratorii din gat
- 2Respiratie grea
- 2Respiratie grea copil 3 ani jumatate
- 4Examinare - radiografie pulmonara
- 2Inhalator. Am capacitatea respiratorie de 40%.
- 0Pneumologie - in ultima vreme respir mai greu si simt mici dureri in spate
- 1Afectiuni respiratorii si digestive, haraiala piept dupa o raceala puternica
- 4Nu pot sa respir adanc
- 0Respiratie greoaie
- 0Cand trag aer in piept simt ca ma tine ceva in piept
- 0Radiografie pulmonara
- 0Radiografie pulmonara
- 0Infiltrat pulmonar LID in observatie etiologica
- 0Interstitiu pulmonar accentuat infrahilar bilateral
- 1Raceala si probleme de respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Radiografia pulmonara Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: