Respiratie si inghitire dificila
As dori sa stiu ce inseamna accentuare a desenului pulmonar interstitial cu aspect de tip reticular, infrahilar, bilateral ? ( radiografie plamani)
Prezint dificultati de respiratie si inghitire dificila, toate acestea au inceput dupa ce am luat lyrica pt amorteli si dureri musculare ( mi s a zis ca am fibromialgie), insa inainte respiram si inghiteam normal. Apoi mi l au schimbat cu afa stem complex foarte bun pt picioare/ maine dar continua prb de inghitire si respiratie. Mi am facut un examen clinic n au gasit nimic, am luat si bariu si nu se vede nimic. In cazul plamanilor e grav? Sau ce poate insemna( restul au iesit ok la radiografie)
Prezint dificultati de respiratie si inghitire dificila, toate acestea au inceput dupa ce am luat lyrica pt amorteli si dureri musculare ( mi s a zis ca am fibromialgie), insa inainte respiram si inghiteam normal. Apoi mi l au schimbat cu afa stem complex foarte bun pt picioare/ maine dar continua prb de inghitire si respiratie. Mi am facut un examen clinic n au gasit nimic, am luat si bariu si nu se vede nimic. In cazul plamanilor e grav? Sau ce poate insemna( restul au iesit ok la radiografie)
2 comentarii
Bună ziua! Fumați? Ați fost recent răcit? Este o modificare nespecifică, fără asociere cu alte simptome nu indică ceva. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi binecuvântată!
Multumesc. Mentionez ca nu am fost racita demult si nu am fumat niciodata.
Respir si inghit greu sunt singurele simptome aparute in urma administrarii lyrica.( inainte nu prezentam asemenea simptome)
O zi binecuvantata!
Respir si inghit greu sunt singurele simptome aparute in urma administrarii lyrica.( inainte nu prezentam asemenea simptome)
O zi binecuvantata!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Senzatie de nod in gat, dificultate de respiratie
- 2De aproape 4 luni nu pot sa respir bine
- 3am o problema foarte mare cu respiratia simt ca nu am aer suficient
- 7Dificultati de respiratie la efort
- 5Pneumopatie interstitiala - ce inseamna, se poate trata?
- 8problema respiratorie
- 3respir mai mult pe gura, am deviatie de sept?
- 1respiratie grea
- 3Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
- 1Nara infundata cu mâncare
- 6As dori o interpretare a unui buletin radiologic, va rog!
- 6Ajutati ma
- 1Radiografie pulmonara
- 15Respiratie grea
- 3Senzație de sufocare
- 0Pneumologie - in ultima vreme respir mai greu si simt mici dureri in spate
- 0Voalare neomogena
- 0Interpretare radiografie pulmonara
- 0Interpretare Rezultat plamani
- 1Arc inferior stâng alungit
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Radiografia pulmonara Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: