Nu mi-a venit ciclu
Buna ziua,
De cateva saptamani bune nu mi-a venit ciclu, am doar cateva simptome am niste calduri insuportabile. Mentionez nu am avut contacte sexuale de cateva luni bune adica din luna ianuarie si inca ceva tin si o cura de slabire cu ceai verde, ceai de soc si ceai de urzica. Oare sunt de la alea? Trebuia sa vina ciclu pe 11 august si nu mi-a venit.
Va multumesc
De cateva saptamani bune nu mi-a venit ciclu, am doar cateva simptome am niste calduri insuportabile. Mentionez nu am avut contacte sexuale de cateva luni bune adica din luna ianuarie si inca ceva tin si o cura de slabire cu ceai verde, ceai de soc si ceai de urzica. Oare sunt de la alea? Trebuia sa vina ciclu pe 11 august si nu mi-a venit.
Va multumesc
2 comentarii
Ai o dereglare hormonala si trebuie sa mergi la medic neaparat. Iti va da tratament pentru a provoca menstruatia.
Poate fi vorba si de un chist ovarian, si in cazul acestora menstruatia inatarzie sa apara. Cateodata in urma dietelor si a slabirii excesive in timp scurt pot sa apara dereglari hormonale.
Poate fi vorba si de un chist ovarian, si in cazul acestora menstruatia inatarzie sa apara. Cateodata in urma dietelor si a slabirii excesive in timp scurt pot sa apara dereglari hormonale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 19Dubii, sarcina...?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 2contraceptive
- 4intarziere menstruatie
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 1Sunt gravida?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 8Întârzierea mestruatiei
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie