Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
Sunt disperata si extrem de speriata. Am avut un contact sexual cu prietenul meu, scurt de cel mult 5 secunde si apoi ne-am oprit. Contactul a fost neprotejat.Acest lucru s-a intamplat in ziua in care trebuia sa imi vina menstruatia, insa dupa 4 zile aceasta tot nu vrea sa apara. Am o durere groaznica de burta care ma ia si ma lasa si ma doare ovarul drept, ma dor si sanii. In urma cu aprox. doua saptamani am racit putin la ovare, ca am stat in frig.
Exista vreo sansa sa fiu insarcinata? Va rog ajutati-ma..va multumesc.
Exista vreo sansa sa fiu insarcinata? Va rog ajutati-ma..va multumesc.
2 comentarii
Exista sanse sa ramaneti insarcinata daca nu folositi prezervativ si nu va protejati de la 1 la 31 ale lunii.
Sunt mai mici dar exista.
Sunt femei care au ramas insarcinate la menstruatie... si femei care au ramas insarcinate inainte de ciclu sau imediat dupa, adica in perioada considerata nefertila, desi aveau ciclul ceas elvetian. Adica fix la 28 de zile de ani si ani.
Va sfatuiesc sa folositi prezervativ tot timpul ca sa nu mai treceti prin curcubeul de emotii.
Sunt mai mici dar exista.
Sunt femei care au ramas insarcinate la menstruatie... si femei care au ramas insarcinate inainte de ciclu sau imediat dupa, adica in perioada considerata nefertila, desi aveau ciclul ceas elvetian. Adica fix la 28 de zile de ani si ani.
Va sfatuiesc sa folositi prezervativ tot timpul ca sa nu mai treceti prin curcubeul de emotii.
E deja a 5-a zi de cand intarzie. Eu am un ciclu foarte regulat. In ultimul an nu a intarziat niciodata mai mult de 1 zi. Off cat de stresata sunt:(
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 4sunt insarcinata?
- 20Va rog sa imi raspundeti.. sunt insarcinata?
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 5Pastila uitata, menstruatie intarziata...
- 10Am nevoie de un sfat cat mai repede...Este un doctor pe aici care m-ar putea ajuta?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 4tratament intarziere menstruatie
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 1Intarziere menstruatie
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: