nu ma excit
mi-am inceput viata sexuala cam acum o luna si am avut aproximativ 6 contacte sexuale. problema este ca indiferent de ce ar face el nu ma excit. mentionez ca aproximativ acum 5 ani am luat timp de 3 luni anticonceptionale din cauza unor probleme cu menstruatia ( mi le-a prescris fara sa fi facut teste sau ceva de genul asta ) si ca ma excitam si inainte si dupa ce le-am luat. nu pot sa inteleg de ce inainte se intampla si acum nu... sunt destul de relaxata si ma las purtata de val dar degeaba... ce as putea sa fac in privinta asta?
3 comentarii
Rareori este vorba de o boala organica, asa cum este, de exemplu, diabetul. Mai frecvent este vorba de o tulburare din sfera neuropsihica. Desi anticonceptionalele pot induce asemenea probleme, consumul lor doar timp de trei luni cu 5 ani in urma e improbabil sa fi produs acest efect. Uneori obiceiul excitarii manuale (masturbarii) poate avea acest rezultat.
Pentru cazul dv exista doua metode de abordare: homeopatia sau consilierea psihologica. Alegeti una dintre ele.
Pentru cazul dv exista doua metode de abordare: homeopatia sau consilierea psihologica. Alegeti una dintre ele.
si in ce consta homeopatia? puteti sa imi recomandati ceva m-ai natural pe baza de plante? multumesc anticipat
Cateva detalii pe scurt gasiti pe pagina mea, aici: http://www.doctordragomir.ro/homeopatie.htm
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5nu simt nimic la penetrare
- 1Lipsa excitarii
- 11Nu ma excit
- 12Nu ma excit
- 10Gâdilat in loc de excitare
- 3Lipsa libidou sotie/caut partenera ce are lipsa libidou sot
- 4Deficiențe de excitare
- 2Nu ma excit!
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.
Mai multe informații despre: lipsa excitatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: