Nu ia în greutate corespunzator

06-05-2019
alexa.gh
Nu este medic/terapeut
alexa.gh
Buna ziua! Bebelușa născută la termen cu 2700gr si externata cu 2540gr alaptata exclusiv. Acum are 10 luni si 6820gr. I.am făcut analize de sânge, urina si au iesit bine. Pediatrii la care am fost mi.a spus sa continui cu alaptatul si sa pun accent pe diversificare. Laptele praf daca incerc sa.i dau nu vrea deloc. A avut si o perioadă de vreo 3 saptamani in care abia abia a acceptat mâncarea din cauza dinților. Mai adaug si faptul ca este foarte activă. Ce este de facut? Multumesc.
2 comentarii
0
07-05-2019, ora 15:13
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Urmati sfatul medicilor pediatrii si, in plus, scoateti cat mai mult fetita la aer sau, in perioada ploioasa, aerisiti cat mai des camera ei. Dati copilasului suc natural, stors recent (citrice, mar, morcov), zilnic. Succes !
0
07-05-2019, ora 22:45
alexa.gh
Nu este medic/terapeut
alexa.gh
O scot afara zilnic, stau la tara la curte. Multumesc frumos pt. răspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greutate bebeluș în funcție de vârstă - ce e normal și când trebuie să ne facem griji
  • Predictori biopsihosociali ai creșterii rapide în greutate de la naștere până la 6 luni
  •