Greutate bebelus 4 luni
Buna ziua! Bebe meu s-a nascut cu 3300g si 50cm, acum la 4 luni are 5300g si 66cm. Ma ingrijoreaza greutatea lui pentru ca de aprox o saptamana nu a mai luat in greutate, stagneaza. Menționez ca este alaptat exclusiv si are cam 10 mese pe zi (mananca foarte putin o data). Uda 5-6 scutece pe zi, este activ si se rostogoleste. Tot de vreo saptamana nu mai vrea sa suga cum trebuie, se enerveaza ca nu vine laptele usor la inceput si plange. Noaptea suge foarte bine, dar ziua ma chinui cu el sa manance. Pediatra ne-a recomandat sa incepem diversificarea pentru ca nu vrea biberon deloc. Este ok sa incepem asa repede cu mancarea? Nu este prea slabut pentru varsta lui? Se poate ca laptele meu sa nu mai fie nutritiv pentru el? Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Multumesc anticipat!
1 comentarii
Creșterea în greutate este deficitară. Nr.de mese este foarte mare. Amânăm diversificarea, care nu-i poate aduce suplimentul necesar de calorii. Bănuiesc că medicul nu a constatat anemie și nici altă patologie in antecedente. Nr.de mese: 5-6/zi, între mese apă sau ceai; supliment l.p. la fiecare masă ( cu lingurița !) dacă nu mai rămâne lapte în sân. Cântărire săptămânală. Vaccinare Rotarix ( ultima posibilitate!). Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bebelus de 2 luni a luat prea mult in greutate
- 13Crestere in greutate
- 4stagnarea greutatii
- 1Greutatea la 11 luni si 2 saptamani
- 5Bebelus prea gras
- 4Nu ia in greutate
- 2Greutate bebe 2 luni si 3 sapt
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 3Greutate bebe 6 luni
- 4Greutate la 3 luni
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 0Intrebare greutate băiețel de 6 luni și o săptămâna
- 0Greutate bebelus la 4 luninsi 3 saptamani
- 1Bebe foarte mic pentru varsta lui
- 2Bebelusi 6 luni prematur greutate
- 2Intrebare greutate bebe 2 luni
- 1Bebelus 2 luni - 8 kg, este supraponderala?
- 2Greutate bebelus 5 luni si 3 saptamani
- 2Ajutați-mă - bebelina de 2 luni și 15 zile refuza mâncarea, sunt disperata
- 0Bebelus de 3 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: