greutatea o problema... la 10 luni doar 8 kg
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca este bine ca un baietel nascut cu 3.100 kg, are acum la 10 luni doar 8 kg? Mananca diversificat, este activ, sta in fund singur, dar e slabut. L-am alaptat pana la 8 luni, diversificarea am inceput-o la 6 luni.
Ce parere aveti?
Va rog sa imi spuneti daca este bine ca un baietel nascut cu 3.100 kg, are acum la 10 luni doar 8 kg? Mananca diversificat, este activ, sta in fund singur, dar e slabut. L-am alaptat pana la 8 luni, diversificarea am inceput-o la 6 luni.
Ce parere aveti?
3 comentarii
Buna ziua,
cu greutatea este la limita inferioara pentru grupa de varsta (percentila5%). Daca lungimea este in limite, este activ, dezvoltat neuromotor conform varstei si mananca de toate, conform etapei de diversificare, este ok.
cu greutatea este la limita inferioara pentru grupa de varsta (percentila5%). Daca lungimea este in limite, este activ, dezvoltat neuromotor conform varstei si mananca de toate, conform etapei de diversificare, este ok.
NU ti-ai cumparat INCA cartea ::"mama si copilul"??
citeste-o ca vei avea nevoie si de altele-sa stii
sa-ti traiasca bebeul sanatos
citeste-o ca vei avea nevoie si de altele-sa stii
sa-ti traiasca bebeul sanatos
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 17probleme cu greutatea
- 51greutatea bebelusului
- 4greutate bebelus de 2, 5 luni
- 3bebe de 5 luni a luat putin in greutate
- 4stagnarea greutatii
- 4Greutatea bebelusului
- 2Cresterea in greutate
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 0Greutate bebe 5 luni
- 2Bebelus de 5 luni jumatate
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 0Greutatea bebelușului
- 0Greutate 6 luni
- 0Greutate gemeni
- 7Greutate bebe de 3 luni
- 0Greutate sugar de 3 luni
- 2Ajutați-mă - mă aflu în dificultate cu formula de lapte praf, cu scheme, cu program strict...
- 0Bebe de 8 luni nu ia în greutate
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: