Greutate bebe 6 luni

Buna ziua, am un bebe de 6 luni care cântărește 7 kg și are 67cm.la naștere a avut 3, 470 kg și 50cm.am inceput diversificare la 4 luni jumate, acum mănâncă: 8:00-120 ml lapte cu cereale
11:00-100g piure de fructe cu biscuitit
15:00-100gpiure de legume cu carne
19:00-120ml lapte cu cereale
22:00-60ml lapte. Între mese bea apa.
Are greutatea buna?mănâncă suficient pt vârsta lui?mesele sunt potrivite pt vârsta lui?medicul lui spune că are un deficit ponderal de cel puțin 500gr..am luat sirop infant formula de la Calivita pt pofta de mâncare dar nu a avut niciun rezultat...
11:00-100g piure de fructe cu biscuitit
15:00-100gpiure de legume cu carne
19:00-120ml lapte cu cereale
22:00-60ml lapte. Între mese bea apa.
Are greutatea buna?mănâncă suficient pt vârsta lui?mesele sunt potrivite pt vârsta lui?medicul lui spune că are un deficit ponderal de cel puțin 500gr..am luat sirop infant formula de la Calivita pt pofta de mâncare dar nu a avut niciun rezultat...
3 comentarii

Buna ziua
Doresc sa va felicit ca aveti un baietel cu greutatea si talia normale pt varsta, conform curbei internationale de crestere, si, totodata, sa va "cert" ca dati bebelusului medicament pt cresterea apetitului, el neavand nevoie, fiind absolut normal. Sanatate !
Doresc sa va felicit ca aveti un baietel cu greutatea si talia normale pt varsta, conform curbei internationale de crestere, si, totodata, sa va "cert" ca dati bebelusului medicament pt cresterea apetitului, el neavand nevoie, fiind absolut normal. Sanatate !

Mulțumesc pt răspuns.Dar totuși de ce medicul spune că este sub greutate, și că 7kg trebuia să aibă la 4 luni, nu acum?!...medicamentul pt pofta de mâncare i l-am dat la sfatul medicului.

Am retinut din primul text datele pe care mi le reamintiti.
Eu v-am indicat faptul ca micutul Dvs. se inscrie in intervalul considerat normal.
Limitele intervalului considerat normal sunt mai largi, cuprinse intre 6, 400 kg-9, 800 kg. Prin urmare este foarte bine, nu putem fi toti
"ideali".
Eu v-am indicat faptul ca micutul Dvs. se inscrie in intervalul considerat normal.
Limitele intervalului considerat normal sunt mai largi, cuprinse intre 6, 400 kg-9, 800 kg. Prin urmare este foarte bine, nu putem fi toti
"ideali".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Greutate la 11 luni si 1-2 de 7.4 kg???
- 10greutate la 5 luni
- 3greutate bebelus
- 3Bebe 9 luni stagneaza in greutate
- 7Bebe a luat in greutate prea mult!! help!!
- 0Ajutati-ma. Fetiță de 8 luni nu ia în greutate
- 11Greutate bebe 8 luni
- 0Bebe 7 luni
- 0Greutatea copilului
- 2Greutatea bebelusului de 4 luni
- 2Nu ia în greutate corespunzator
- 1Bebe foarte mic pentru varsta lui
- 1Stagnare in greutate fetita 5 luni
- 1Bebeluș 3 luni cântărește 7 kg
- 2Bebelina 7 luni și 2 săptămâni
- 7Greutate bebelus
- 1Bebelușul meu este obez?