Greutate bebe 6 luni

Buna ziua, am un bebe de 6 luni care cântărește 7 kg și are 67cm.la naștere a avut 3, 470 kg și 50cm.am inceput diversificare la 4 luni jumate, acum mănâncă: 8:00-120 ml lapte cu cereale
11:00-100g piure de fructe cu biscuitit
15:00-100gpiure de legume cu carne
19:00-120ml lapte cu cereale
22:00-60ml lapte. Între mese bea apa.
Are greutatea buna?mănâncă suficient pt vârsta lui?mesele sunt potrivite pt vârsta lui?medicul lui spune că are un deficit ponderal de cel puțin 500gr..am luat sirop infant formula de la Calivita pt pofta de mâncare dar nu a avut niciun rezultat...
11:00-100g piure de fructe cu biscuitit
15:00-100gpiure de legume cu carne
19:00-120ml lapte cu cereale
22:00-60ml lapte. Între mese bea apa.
Are greutatea buna?mănâncă suficient pt vârsta lui?mesele sunt potrivite pt vârsta lui?medicul lui spune că are un deficit ponderal de cel puțin 500gr..am luat sirop infant formula de la Calivita pt pofta de mâncare dar nu a avut niciun rezultat...
3 comentarii

Buna ziua
Doresc sa va felicit ca aveti un baietel cu greutatea si talia normale pt varsta, conform curbei internationale de crestere, si, totodata, sa va "cert" ca dati bebelusului medicament pt cresterea apetitului, el neavand nevoie, fiind absolut normal. Sanatate !
Doresc sa va felicit ca aveti un baietel cu greutatea si talia normale pt varsta, conform curbei internationale de crestere, si, totodata, sa va "cert" ca dati bebelusului medicament pt cresterea apetitului, el neavand nevoie, fiind absolut normal. Sanatate !

Mulțumesc pt răspuns.Dar totuși de ce medicul spune că este sub greutate, și că 7kg trebuia să aibă la 4 luni, nu acum?!...medicamentul pt pofta de mâncare i l-am dat la sfatul medicului.

Am retinut din primul text datele pe care mi le reamintiti.
Eu v-am indicat faptul ca micutul Dvs. se inscrie in intervalul considerat normal.
Limitele intervalului considerat normal sunt mai largi, cuprinse intre 6, 400 kg-9, 800 kg. Prin urmare este foarte bine, nu putem fi toti
"ideali".
Eu v-am indicat faptul ca micutul Dvs. se inscrie in intervalul considerat normal.
Limitele intervalului considerat normal sunt mai largi, cuprinse intre 6, 400 kg-9, 800 kg. Prin urmare este foarte bine, nu putem fi toti
"ideali".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13greutatea copilului de sase luni
- 13Crestere in greutate
- 3Bebe 9 luni stagneaza in greutate
- 3Bebe nu ia in greutate
- 8Greutate Bebe 8 luni
- 8Bebe 6 luni
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 1Greutate bebe 11 luni
- 0Baietel de 6 luni doar 4, 6kg
- 0Scadere in greutare. Va rog ajutor
- 2Bebelus de 5 luni jumatate
- 1Bebelus 2 luni - 8 kg, este supraponderala?
- 2Băiețelul meu la 5 luni avea 8, 500, iar acum la 1 an si o luna cântărește 10, 500kg
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate
- 0Bebelus de 3 luni
- 1Inatime bebelus
- 1Bebe 3 luni ia putin in greutate
- 1Mananca putin, bebe 2 luni
- 0Greutate bebelus
- 0Greutate mare la bebeluș de 2 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: